jakun píše: Ahoj, jsi kaskadér létat u antény wifi. Vyplé asi nebyly co?

To já bych nedal (Jakobys chodil bosejma nohama po hadech). Štěstí přeje odvážným...
PS: ne se vším je nutné se chlubit

Hoj, vypnutý nebyly... samozřejmě, že to nebylo ve městě kde by v případě problémů byl průser!
Jinak sem psal, že jsme to napřed zkoušeli, normálně dole zapnutý rádio s tabletem s dji go s tou obrazovkou kde to ukazuje kanály který jsou zarušený a který jsou stabilní a copter nahoře u antén půl metru odnich zapnutej ale v kolegovo rukou a uplně v poho vše fungovalo zarušený byli max 2 ostatních 6 se přepímalo nezi sebou tak jako normláně tak jsem do toho šel...
Ps: nechtěl jsem se chlubit jen poukázat na to že P3 je fakt vymakanej a že ani tohle ho nerozhodilo sem čekal, že to vůbec nepůjde, že tam bude velký rušení...
Libis_cz píše:Tak jsem šel do P3S. Musím říct, že jsem chybu neudělal. P3S mě dostal hned jak jsem do vytáhl z krabice. Už mám nabito a teď už jen ty venkovní podmínky.
Děkuji všem za názory, zkušenosti a rady.
PS.: Když jsem se hrabal v papírech co byli v balení tak jsem tam našel leták s možností pojištění. Co jsi o pojištění myslíte? Má s tím někdo zkušenosti?
I já se připojuji s Gratulací ke koupi stroje!
Jinak to pojištění nevím záleží na co všechno se to vztahuje.. Např: abys nelítal na louce kolegovi praštil do auta a z pojištovny ti nepřišlo vyjádření, že si tam neměl lítat že to není modelářské letiště.... atp....
Berte to všichni pouze jako MUJ NÁZOR nikoli radu!!!