Mobius kamera

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ratedo

Re: Mobius kamera

#781 Příspěvek od ratedo »

Tak už jsem na to přišel chyba usb kabelu měl jsem doma jiný po výměně normálně lze stahovat z kamery do pc
:D :lol:
chroustjazz

#782 Příspěvek od chroustjazz »

pořídil jsem si mobiuse a mám problém - stáhl jsem si program mSetup pro nastavení kamery přes PC - a ten mi píše, že zařízení není podporováno - program jsem aktualizoval, problém přetrvává (zkusil jsem i jiný kabel..nic)
nevěděl byste někdo..co s tím?
Sdružení letců Českého středohoří
chroustjazz

#783 Příspěvek od chroustjazz »

aha..tak jsem zjistil, že jsem si koupil padělek..
http://www.buymobius.com/pages/how-to-t ... it-or-fake
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#784 Příspěvek od jindraj »

chroustjazz píše:aha..tak jsem zjistil, že jsem si koupil padělek..

kdes kupoval?
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#785 Příspěvek od pepinozbrna »

Pokud vím je jen jeden oficialní prodejce Mobiuse u nás z toho důvodu je i cena této kamery dána spíše se stoupající tendencí.
Zřejmě ve světě bude více prodejců padělků ale u nás jsem žádného nenašel ...naštěstí :lol: :lol: :lol:
takže jsem zakoupil tu dražší a předpokládám originál u autorizovaného prodejce a s kamerkou není problém :P
Naposledy upravil(a) pepinozbrna dne sob 26.12.2015 15:57, celkem upraveno 1 x.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Smartyn34
Kontaktovat uživatele:

#786 Příspěvek od Smartyn34 »

Tak podle uvedené stránky mám taky padělek, bych se na to v.... Kdo se v tom má vyznat.
Máte někdo zkušenosti o kolik je horší video toho padělku?
chroustjazz

#787 Příspěvek od chroustjazz »

chroustjazz

#788 Příspěvek od chroustjazz »

ráno jsem jim psal, že chci vrátit peníze..tak uvidím, co mi odepíšou
Marek_Km

#789 Příspěvek od Marek_Km »

Já to kupoval loni tady http://www.ebay.com/itm/151071891306?ru ... 26_rdc%3D1 a rozhodně originál mám. Stačí se podívat na počet prodaných kusů od tohoto prodejce...
jirakus

#790 Příspěvek od jirakus »

Mě by zajímalo jak padělky poznáte? Já kupoval u nás na www.revotech.cz a kvalita super.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#791 Příspěvek od pepinozbrna »

jirakus píše:Mě by zajímalo jak padělky poznáte? Já kupoval u nás na http://www.revotech.cz a kvalita super.

Revotech je oficialní distributor pro nás, proto je předpoklad že u něj padělek nekoupíš :D

Na této stránce jsou popsané rozdíly pro odlišení padělku od originálu. Přesto existují kvalitní padělky ale i ty hrozné.
Někdy na pohled nelze poznat originál od padělku, spíše bych se spoléhal na serióznost dodavatele :twisted: :twisted: :twisted:

Nahoru to půjde ... dolů musí.
jirakus

#792 Příspěvek od jirakus »

Tak už to vím, docela velké rozdíly ve vzhledu a video to je ůplně jiný level. Naštěstí mám originál.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
ratedo

#793 Příspěvek od ratedo »

Mam k vám prosbu jaké používáte nastavení za šera
Naposledy upravil(a) ratedo dne pon 04.01.2016 17:55, celkem upraveno 1 x.
tomashr

#794 Příspěvek od tomashr »

jirakus píše:Tak už to vím, docela velké rozdíly ve vzhledu a video to je ůplně jiný level. Naštěstí mám originál.

Tak na okraj, to provedení LED nahoře udané jako typické jako padělek má i můj zaručeně pravý Mobius, akorát staršího data, koupený v době, kdy to byla poměrně žhavá novinka (asi plagiátoři okopírovali původní model, zatímco originál se časem změnil). Při koupi nového kusu asi toto varování sedí, pochybuji, že by někde ležely ty původní kusy, upozorňuji na to ale pro případ nákupu použitého kusu na inzerát, abyste někoho neobvinili neprávem...
smyk1111

#795 Příspěvek od smyk1111 »

Tak jsem ode dneška majitelem této kamery a potřebuji radu.
po připojení k pc bych chtěl stáhnout videa či fotky a pc napíše že je tam chyba zařízení (video nelze stáhnout do pc) soubory na kartě vidím.

Nastavení funguje.
.............................................................................................................

tenhle problém mám i s mojí kamerou musím vždy vyndat kartu.

..............................................................................................................

Dostal jsem k vánocům taky Mobiuse a mám taky tento problém. Karta 32 GB class 10. Zformátována na FAT 32. Nastavení v setapu lze provést, stažena poslední verze. Video se nahraje(aspoň si myslím) na kartě jsou vidět soubory. Když to chci přehrát z kamery tak to v podstatě nejde . Občas se objeví několik vteřin videa , sem tam nějaký obrázek a hned se to seká a to začne vypisovat chyby. Při kopírování z karty do PC se opět objevuje chyba, že to nelze vložit a hlásí to nějakou konkrétní chybu (uvedeno pod nějakým kódem a číslem), která mi však nic neříká Zatím jsem nezkoušel kopírovat kartu ze čtečky. Mobius je zřejmě podle znaků originál. Vyndávat neustále kartu to mi připadá hrozné. Nevíte někdo co s tím,co vyzkoušet. Případně v nastavení co by mohlo být špatně nastaveno.
Nechce se mi věřit, že by bylo něco vadné. Je tu tolik spokojených uživatelů.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“