Quadro HK Quanum Nova

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ryko
Kontaktovat uživatele:

Re: Quadro HK Quanum Nova

#346 Příspěvek od Ryko »

petrovo píše:O 3DR radiu už tu psáno bylo, ale připoměl jsem si to až teď, kdy jsem hledal příspěvky ohledně neosazeného konektoru na řídící jednotce Novy. Proč? Protože jsem něco našel, ale nedám za to ruku do ohně...

Je to TENTO konektor? Případně jiný z jejich nabídky?

Popravdě jsem se ani nepodíval, jestli na té mojí je konektor osazen. Včera jsem konečně přemístil GPS modul a Novu sešrouboval. Teď se mi do ní nechce lézt zpět... 3DR radio tu nemám, tak ani tuto informaci aktuálně nepotřebuji.

A další informace. Je skladem 2,5Ah 3S akumulátor v Euro warehouse.

Hlavně ta vrdálenost 1,25mm jinak se to dá upravit,já použil dva z ventilátoru notasu.Už jsem připojen a od včerejška nahrávám osd.
petrovo

#347 Příspěvek od petrovo »

Pokud víš, napiš správnou rozteč pinů. Jinak rozšroubuju svoji Novu a změřím až bude čas.

EDIT:

Asi jsem špatně pochopil a 1,25 mm je správná rozteč. Taky jsem upravil odkaz na konektor. DSP 90stupňů a pětipin (zahlédl jsem ho až na jednom videu)...

EDIT2:

Jaký máš vyzařovací výkon 3DR radia (mW)? A vůbec - odkaz na to Tvé? Něco takového hledám, tak ať vím co je odzkoušené. U těch 433 MHz stanic jsou recenze celkem "jednou palec nahoru, podruhé dolu"... Jde o dosah. Ne v jednom případě ho uživatelé uvádí do 10-ti metrů... Samozřejmě je možné hledat chybu případně i u nich samých, či výrobní renonc.
Naposledy upravil(a) petrovo dne pát 01.01.2016 12:36, celkem upraveno 2 x.
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#348 Příspěvek od Ryko »

petrovo píše:Pokud víš, napiš správnou rozteč pinů. Jinak rozšroubuju svoji Novu a změřím až bude čas.

EDIT:

Asi jsem špatně pochopil a 1,25 mm je správná rozteč. Taky jsem upravil odkaz na konektor. DSP 90stupňů a pětipin (zahlédl jsem ho až na jednom videu)...

1,25mm
Bojkas

#349 Příspěvek od Bojkas »

Ryko: takze se da pouzit normalne konektor z ventilatoru??? Muzes to vyfotit?
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#350 Příspěvek od Ryko »

Bojkas píše:Ryko: takze se da pouzit normalne konektor z ventilatoru??? Muzes to vyfotit?

já to tu dával je to na 22
petrovo

#351 Příspěvek od petrovo »

A toto? :
petrovo píše:Jaký máš vyzařovací výkon 3DR radia (mW)? A vůbec - odkaz na to Tvé? ...
petrovo

#352 Příspěvek od petrovo »

Pokud by někdo chtěl přepínat letové režimy jinak (přehledněji), je tu možnost pořídit modul Flight Mode Switcher. Manuál k němu je ZDE.

Obrázek

Myslím, že něco takového jsem už viděl v novém original radiu Quanum. Alespoň tedy přepínání řadou tlačítek. Tohle vůbec není špatné a dá se naprogramovat přes Mission planner. Je ale potřeba zasahnout do vysílače (viz. manual v odkazu).
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#353 Příspěvek od Ryko »

No dobrý škoda že to nepude na setovku hned bych to obědnal
RooSooL

#354 Příspěvek od RooSooL »

Včera jsem byl vyzkoušet kameru na kopteře
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c93yCNcTXZ4[/youtube]

vadí mi, že je vidět nožičky, tak jsem dneska odpoledne vzal nějaké nožičky co mám na gopro a pokusil jsem se vymyslet, jak je namotovat aby kamera byla vepředu. A výsledek je:

[album]5493[/album]

[album]5494[/album]

Doufám, že to poletí i jinam než na čumák :D
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
jakun

#355 Příspěvek od jakun »

Ahoj, chci se zeptat, zda jste někdo neřešil jak na osd zobrazit napětí akku, proudový senzor a RSSI. Jsou dvě možnosti a to dopájet dráty na analog. výstupy procesoru osd a nebo přímo na analog. výstupy jednotky APM v Nově. Taky budu asi muset přehrát fw osd moc údajů a mimo zorné pole (asi kolize norem PAL/NTSC). Zkoušel jsem obojí napájení osd 12v a 5v výsledek je, že gps souřadnice mám z části již zakryté. Díky za případné rady.
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#356 Příspěvek od Ryko »

Já to tedˇ řešil dva dny,dnes odzkoušeno dal jsem si tam udaje které jsem chtěl ale to napětí mi to neukazuje
petrovo

#357 Příspěvek od petrovo »

V TOMTO autorském videu Mad_Box ukazuje jak nastavit zobrazování napětí. Je to zhruba v 4:10 minutě. Třeba to pomůže...

Trošku se tu sice kříží témata, ale na druhou stranu se jedná o vylepšení komfortu pro Novu/Cherson, takže snad jsem v normě...
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#358 Příspěvek od Ryko »

Jo podle tohoto videa jsem to zkoušel, ale neuspesne
jakun

#359 Příspěvek od jakun »

Ahoj, to napětí se nejprve podle mě musí přivézt na procesor jednotky 9pin od prava. Nutno použít dělič (např.10K a 1K odpor). Většina osd to bere jako údaj od jednotky pokud není nastaveno jinak.

http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... 9&page=153
petrovo

#360 Příspěvek od petrovo »

Je to tak! Teď jsem si uvědomil, že jsem se včera díval na jedno Youtube video, kde toto expert řešil s pájkou v ruce. Bylo to velmi detailní video, bohužel kdybych se na hlavu postavil, nenajdu ho. Stále dokola mi padá Mozilla, tak ani v hitorii ho nemám.

Tak změna - našel jsem to! Ne na Youtube, ale přímo u produktu na Banggood.

Je to TADY
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“