Traxxas 2WD kontra 4WD.

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Pajik_CZ

Re: Traxxas 2WD kontra 4WD.

#16 Příspěvek od Pajik_CZ »

:lol: :lol: :lol: hádáš se, slovíčkaříš a kopeš kolem sebe jen proto, že nesouhlasíme s TVÝM NÁZOREM?

četl jsem tvůj příspěvek včetně toho, že sis koupil 2 kusy 2WD auta... Nikdo nikdy neřekl, že 2WD projede to samé co 4WD.

Zajímalo by mě, co je podle tebe ježdění na úrovni, protože člověk, co jezdí na úrovni, si nehuntuje závodničku ježděním
martinD píše:Sneh, lad, vyssia trava, mokra trava, hrbolaty teren, sypky teren, jazdenie niekde vo svahu, rosa, mokra cesta, namrznuta cesta, zaprasena cesta, napadane listie, navlhnuta trat, atd atd atd...
Tenhle styl ježdění provozuje hobby "jezdec" za barákem....

Proč se mi snažíš vyvrátit to, že mě baví jezdit 2WD, a 4WD mě nudí? Fakt, že auto projede hodně v terénu a na povrchu s nízkým gripem z něj ještě nedělá zábavné auto.... :)

Jezdil jsem dost dlouho konkrétně se Slashem 2WD i 4WD ve stejných podmínkách, ve stejný den... A 4WD mě bavilo jen minimálně, rád jsem se chopil zase svého ovladače... :) I když bylo rychlejší... Prostě když si jdu zajezdit s kamarády, co mají 4WD, tak jezdím tak, jak dovolí auto. A že jsem 2, 4, 7? No a? Jezdíme pro zábavu, nepotřebujeme si u toho honit pindíky nad tím, kdo vyhrál :) A při ježdění na úrovni (což by jsi teda měl vědět, když jsi tak znalý) se 2WD a 4WD na startovním roštu nescházejí.... :)

A ještě mi prosímtě vysvětli poslední poznámku - že se mám probudit. V čem jako? Že nekejvám těm slintancům, co tu meleš?
zase jen na zemi...
martinD

#17 Příspěvek od martinD »

Pises uz druhy duchaplny prisevok o tom co teba bavi, co ja mam maximalne uprdele a ani na to nereagujem. Necitas to co pisem, opakovane, ak som sa v tom prvom prispevku nevyjadril svoju myslienku jasne, tak v tom druhom alebo tretom som si dal zalezat aby som poukazal na to co ma skutocne irituje. Ja slovickarim? Ty zase nie si schopny sustredit svoju pozornost ani len na obsah textu, pointu ktoreho ti este >opakovane opakujem< aj v dalsich prispevkoch ci len jednotlivu informaciu. A ak ti unika tato tvoja nepozornost, pan schwarzenberg a zobudenie sa, tak to uz sa vzdavam uplne. Napis mi este teda raz prosim ta, co teba bavi, a ako sa ja nad tym rozculujem a hadam [to som nevedel]. Ja sa zatial stiahnem, pretoze tuto barikadu nechapavosti neprestrelim. Pekny den.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Pajik_CZ

#18 Příspěvek od Pajik_CZ »

Ja chapu, co Te sere na tom podvozku, ale Ty pochop, ze co sere Tebe, jinemu vadit nemusi, a Tvuj nazor neplati plosne a pro vsechny...

a jestli chces vedet, co me na tom bavi, tak koukni o kousek zpert - pisu to tam :)
zase jen na zemi...
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od JirkaA »

Pánové, vaše příspěvky hemžící se vulgarismy jsou poněkud mimo tolerovatelného. Kroťte svoje vyjadřování!!!
OK2WY
summec

#20 Příspěvek od summec »

JirkaA píše:Pánové, vaše příspěvky hemžící se vulgarismy jsou poněkud mimo tolerovatelného. Kroťte svoje vyjadřování!!!

aspon je tu co citat :wink:
Traxxas e-revo brushless
Traxxas summit
Arrma Granite
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JirkaA »

summec píše:aspon je tu co citat :wink:

Patrně jsi nepochopil, k čemu tohle fórum slouží. Můžeš začít tím, že si přečteš pravidla.
OK2WY
summec

#22 Příspěvek od summec »

JirkaA píše:Patrně jsi nepochopil, k čemu tohle fórum slouží. Můžeš začít tím, že si přečteš pravidla.

Forum sluzi na vymienanie svojich nazorov a skusenosti co sme za nejaky cas zistili o rc autach a to ze sa tu niekto nevie zhodnut s tym ze co je lepsie ci 2wd alebo 4wd nieje nic strasne,podla mna je to normalne nato je to forum na tie spominane nazory ludi.Obcas tuna na forum nazriem a niekedy aj niekolko dni(tyzdnov)sa tu nic nedeje potom sa tuna niekto koneeeeecne rozpise a nakoniec dotycny dostanu zdrba 8O na co je potom to forum?na paradu?alebo prispievajte a kazdy s kazdym suhlaste?nehadajte sa?ved to sa neda kazdy ma svoj nazor a moj nazor je ze 4wd je omnoho vätsia sranda ako 2wd aj ked vlastnim obe skupiny rc aut.

Prajem pekny den
Traxxas e-revo brushless
Traxxas summit
Arrma Granite
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JirkaA »

summec píše:Forum sluzi na vymienanie svojich nazorov a skusenosti co sme za nejaky cas zistili o rc autach a to ze sa tu niekto nevie zhodnut s tym ze co je lepsie ci 2wd alebo 4wd nieje nic strasne,podla mna je to normalne nato je to forum na tie spominane nazory ludi.Obcas tuna na forum nazriem a niekedy aj niekolko dni(tyzdnov)sa tu nic nedeje potom sa tuna niekto koneeeeecne rozpise a nakoniec dotycny dostanu zdrba 8O na co je potom to forum?na paradu?alebo prispievajte a kazdy s kazdym suhlaste?nehadajte sa?ved to sa neda kazdy ma svoj nazor a moj nazor je ze 4wd je omnoho vätsia sranda ako 2wd aj ked vlastnim obe skupiny rc aut.

Prajem pekny den

Zase nechápeš. Diskutujte po libosti. Ale nepřekračujte meze slušné komunikace. Flamewary a vulgarita diskusi nepřispívají a nejsou zde tolerovány, that`s all.
OK2WY
Petrsvr

#24 Příspěvek od Petrsvr »

Musíš sám zkusit. Mě 4kolka vůbec nechytla.. Jede to kam chceš- velice jednoduché. Ale jde o měřítko 1:5...
Odpovědět

Zpět na „Auta“