Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
No teeedaaa... takový dřevostavěč a už má taky houbu Já se přiznám jsem to ještě nevybalil, ráno vnučka (jedna ze dvou) prohlásila "Máme dědu na hraní..." Teď kreslím kupodivu něco dřevěného, malého... ale asi taky neodolám a vyjmu to z krabice...
lubo1 píše:Ešte to tak...... deň má 24 hodín a ak nepôjdeš na obed, potom 25 .... to by mohlo stačiť.... Ja som si urobil radosť s týmto .... https://www.lindinger.at/en/airplanes/g ... elflugzeug Dlho som odolával, ale neodolal.... Už je objednané.... Cena je síce dosť vysoká za EPP... no ale "keď musíš, tak musíš".....
Kdyz je nejak nestiham,viz sekce makety... a jeste mi pritulka nadelila toto... asi jsem v dilne malo.. jen mi do toho chybi motor a regl.. :'(
Tak a Ježíšek je skoro hotový. Ještě párkrát skočit hlavou do zdi, ať dostanu dojčland myšlení a můžu začít pípat do té " úžasně " logické MX-20. Jinak pravý opak stavět něco od Multiplexu! Od " naježení " po dostavění jsem chrápal asi 4 hod. Od toho se nedá jen tak odtrhnout, kdo někdy něco dělal od Mpx mi dá za pravdu. Snad bude zítra počasí na zálet.
Přílohy
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
jyrry píše: Proc sis to teda kupoval? Nebo to po.ebal Jezisek, ne ty?
Pos..l jsem si to sám. Když mi začala odcházet po 13 letech do křemíkovýho nebe moje Prisma 7X ,jsem začal hledat novou Tx. Původně to měla být Aurora,ale odradily mě problémy ,které se tu popisovali. Co znám v mojem okolí pár lidí ,kteří mají starší Graupnery ( MC 16/20... ) a nedají na ně dopustit. A když vyběhla MX-20,tak bylo jaksi rozhodnuto. Mám ji 2,5 roku a dodnes jsem to nějak nepochopil,hlavně ten idiot. "návod". Prostě nejhorší kup mojeho života.
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Prechazel jsem na Mx-20 z Eclipse (pred ni Prism 7); ze zacatku jsem z toho byl vykuleny ale urcite ne znechuceny. Filozofie programu neni podbizive "uzivatelsky privetiva" ale je logicka, da se pochopit a vyuzit. Cesky navod mi prijde velmi slusny, na rozdil od navodu treba k Mz-24.
Tak mi Ježíšek přinesl Herona od Multiplexu. Jak jen mohl vědět moje tajné přání?.Oni ty Ježíšci ( manželky ) mají asi opravdu šestý smysl a umějí číst myšlenky
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.