Quadro HK Quanum Nova
Re: Quadro HK Quanum Nova
Mám 6krát Stabilize, Flight Mode 1, na Current Mode je Stabilize, Current PWM je 5: 1130
Flight Mode 6, na Current Mode je Stabilize, Curent PWM je 5: 1894
Můžu přepínat jenom mezi dvěma zelenýma políčkama na kanále 5 kde mám na tx podvozek
Flight Mode 6, na Current Mode je Stabilize, Curent PWM je 5: 1894
Můžu přepínat jenom mezi dvěma zelenýma políčkama na kanále 5 kde mám na tx podvozek
A zkusil si to poslat do vzduchu, kdyz mas vsude nastaveno stabilize?
Každopádně nech na tom hlavnim módu stabilize a na tu sestku dej neco co chceš, kdyz prepinas ovladačem módy, tak ti to ukazuje v current mode co tam zrovna mas. Nemam odzkoušeno, ale na jinej mod nez stabilize nejspíš nevzlitnes.
Každopádně nech na tom hlavnim módu stabilize a na tu sestku dej neco co chceš, kdyz prepinas ovladačem módy, tak ti to ukazuje v current mode co tam zrovna mas. Nemam odzkoušeno, ale na jinej mod nez stabilize nejspíš nevzlitnes.
Já budu mít asi něco špatně nastavené na vysílači. Nevím jestli nastavit někde nějaké procenta, který kanál dát jako Mas a který Slv. Nemůžu to poslat do vzduchu, když to má jenom nízké konstantní otáčky a nejde přidávat. Když to mám připojené na MissPlann a dám Fail Safe tak je vidět na políčku throttla, že to prostě přidává přes celé políčko, ale motory jedou jenom na nízké otáčky.
Tak uz nevim, pokud reset pomohl, tak to znovu resetuj a uz se v tom nestourej, dokud nebudes mit poradnou/ jinou vysilacku.
Máte někdo zkušenosti s tímto? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... opter.html
Je mi jasné, že třemi bateriemi nebude doba letu trojnásobná a asi se trochu zhorší ovládání. Ale máte někdo zkušenosti?
Je mi jasné, že třemi bateriemi nebude doba letu trojnásobná a asi se trochu zhorší ovládání. Ale máte někdo zkušenosti?
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
S jakými třemi? Ten doplněk z odkazu je rozšíření napájení Novy z jednoho na dva akumulátory. Jsou zapojeny paralelně, to znamená že jejich napětí se nemění, ale kapacita se sčítá. To v konečném důsledku znamená, že Nova letí déle. To 3s znamená, že každý akumulátor je sestaven ze tří sériově zapojených článků. Nepopletl sis to náhodou? Jen mi to tak připadá....
A ještě jedna věc. Ten odkaz je na International warehouse, to znamená čínský sklad. Pokud bys bral jen toto, tak budiž, ale i něco přihodit tak, že celková cena by pak přesahla 22Euro (či ekvivalent v USDollarech), budeš platit další poplatky tady u nás. Pokud to vezmeš z evropského skladu v Holandsku (Europe warehouse), můžeš přihazovat další a další položky bez toho, že bys byť jen korunu doplácel. Takže jsem Ti našel, že TOTO je právě ze zmíněné Evropy a k tomu hned můžeš nechat přibalit i Novu (pakli-že bude skladem). Kdybys to tak udělal v International warehouse (čína), tak bys valil oči, jak se Ti to sakra prodraží ....
A ještě jedna věc. Ten odkaz je na International warehouse, to znamená čínský sklad. Pokud bys bral jen toto, tak budiž, ale i něco přihodit tak, že celková cena by pak přesahla 22Euro (či ekvivalent v USDollarech), budeš platit další poplatky tady u nás. Pokud to vezmeš z evropského skladu v Holandsku (Europe warehouse), můžeš přihazovat další a další položky bez toho, že bys byť jen korunu doplácel. Takže jsem Ti našel, že TOTO je právě ze zmíněné Evropy a k tomu hned můžeš nechat přibalit i Novu (pakli-že bude skladem). Kdybys to tak udělal v International warehouse (čína), tak bys valil oči, jak se Ti to sakra prodraží ....
Naposledy upravil(a) petrovo dne úte 15.12.2015 18:24, celkem upraveno 1 x.
petrovo píše:S jakými třemi? Ten doplněk z odkazu je rozšíření napájení Novy z jednoho na dva akumulátory. Jsou zapojeny paralelně, to znamená že jejich napětí se nemění, ale kapacita se sčítá. To v konečném důsledku znamená, že Nova letí déle. To 3s znamená, že každý akumulátor je sestaven ze tří sériově zapojených článků. Nepopletl sis to náhodou? Jen mi to tak připadá....
Mohl by pouzit jeste vnitrni...ale pokud by tam mel gimbal, zvedala by Nova o cca 400g vice nez kdyz je jedna baterka s gimbalem.
gasolin píše:Mohl by pouzit jeste vnitrni...ale pokud by tam mel gimbal, zvedala by Nova o cca 400g vice nez kdyz je jedna baterka s gimbalem.
ano tak jsem to pochopil. Tď když jsem se zadíval, tak jsem si všimnul, že ten rozbočovač co tam je, má "jen" dva konce. Původně jsem myslel originál + 2 dodatečné
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
To me privadi k tomu, kolik ta mrcha zvedne a s cim je schopna letet
tak kdo to vyzkousi? 
No to si právě vůbec nejsem jistý. Myslím že to mají udělané tak, že tento "dvoják" se napojuje přímo na přívod do těla Novy, takže snad jen "samodomo" přismrknutí dalšího paralelního přívodu... Jak by se ale chovala Nova s takovou zátěží (3 aku), to si vůbec netroufám odhadnout.
A už si jistý jsem - "dvoják", dva paralelně zapojené XT60 s jedním výstupním XT60. Takže kdo by si stále nebyl jistý jako já před chvílí, ať se podívá na prostřední obrázek u produktu z odkazu.
A už si jistý jsem - "dvoják", dva paralelně zapojené XT60 s jedním výstupním XT60. Takže kdo by si stále nebyl jistý jako já před chvílí, ať se podívá na prostřední obrázek u produktu z odkazu.
A když už jsme (jsem..) u těch napájecích konektorů, nechali jste tam stávající XT60 (žluté)? Osobně je nemám ani trošku rád, protože to je vždycky boj konektory rozpojit i když jsou genuine. Nepoužíváte někdo EC3? Já s nimi zkušenost nemám, ale něco mi říká, že manipulace s nimi bude jednodušší.
petrovo píše:A když už jsme (jsem..) u těch napájecích konektorů, nechali jste tam stávající XT60 (žluté)? Osobně je nemám ani trošku rád, protože to je vždycky boj konektory rozpojit i když jsou genuine. Nepoužíváte někdo EC3? Já s nimi zkušenost nemám, ale něco mi říká, že manipulace s nimi bude jednodušší.
Je to jednodussi, mel jsem je na jedne z helin.
Zvedne dost ale pak to klesání hlavně když je výš. Párkrát už jsem zatínal zuby když jsem brzdil. 
Ryko píše:Zvedne dost ale pak to klesání hlavně když je výš. Párkrát už jsem zatínal zuby když jsem brzdil.
Kolik si vezl nalozeno?
gimbal foták,fpv kameru další baterku. Jo a já lítám na 3300mAh je to pěkná cihla vyčnívá mi to .