petrovo píše:Mám Mission planner, připojím se s Novou, začnu kalibraci accelerometru (Wizard) v planneru a skončím u kroku 5. V něm nemám funkční tlačítko k přechodu na krok další - to zřejmě znamená, že krok 5 neproběhl korektně.
Postupoval jsem přesně podle TOHOTO i TOHOTO videa, ale stále končím u zmíněného kroku 5.
Tak nevím kde je chyba...
Ještě jedna věc. Mission planner mám ve verzi 1.3.33 build 1.1.5820.11240 a program mi hned po spuštění nabídl aktualizaci firmware. Aktualizaci jsem ale neprovedl, protože nevím co mi to s Novou udělá. Zde na fóru jsou zmínky o nekorektním chování po upgrade firmware. Samozřejmě to asi bude verze od verze jiné, ale váhám s tím. Někdo jste si u Novy po koupení v akci Cyber sale firmware pomocí Mission planner již updatoval? Výsledek?
Uvažuju o tom, zda by problém s popsaným krokem 5 nevyřešil právě upgrade firmware, ačkoliv se mi to zdá poměrně nepravděpodobné. Též si myslím, že zpětný návrat na současnou verzi firmware co mám zatím v řídící jednotce Novy asi nebude možný.
EDIT:
Moment, napsal jsem to blbě. Celá operace kalibrace Accelerometru je krokem 5 z 16. Teď už mne tlačí čas, takže až večer doplním přesnou polohu Novy, kdy nemám aktivní tlačítko v programu M.planner pro přechod do další kalibrované polohy.
Nejlepsi by bylo, kdybys dal odkaz na video a napsal cas ve kterem koncis a nemas moznost pokracovat