Turbokužel 43mm ?
Turbokužel 43mm ?
Nevíte někdo, kdo prodává tento kužel? - našel jsem 40mm a 45mm; 43mm nikde.
Děkuji za případné odpovědi
Děkuji za případné odpovědi
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se v tom nedávno taky pěkně patlal... Ve čtyřech prodejnách po sobě ( 2xPlzeň, Příbram, Prah) mně tvrdili v každé něco jiného. Nakonec jsem v tom měl takovej guláš, že mám teďka tři turbokužely doma a z těch jsem vybral jeden. Jeden teda mám navíc díky svojí chybě...Dvakrát měř a jednou řež
Problém byl v tom, že když jsem konečně sehnal turbokužel, kerej mně pasoval a měl správný rozměr, neměl díru na Dualsky hřídel. Tak jsem se naštval, kužel jsem odnesl do kovodílny, tam jsem zaplatil třicet korun! a díru mně na počkání vyvrtaly o pár desetinek větší. Mohl jsem si rovnou ušetřit plno nervů...no jo ale kdo to má sakra vědět?

KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Hele ještě mně napadla taková blbost ( neznám ten model, takže možná plácám hovadiny a už mám v sobě nějakej ten decánek vína
) Nemohli se překlepnout a myslet turbokužel 34mm? Mně se už kolikrát stalo, že jsem místo 56 napsal 65 ... Turbokužely 34mm jsou normal... Je to sice málo pravděpodobný u takovýho macka ale...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
hladas94 píše:Citace emailu: "Pro model Antares nabízíme ... kužel se sklopnou vrtulí; kužel má u základny průměr 43mm a je dodáván včetně listů vrtule - HC5308."
Čo tak 45mm a tie dva milimetre Ti zostanú akurát na dobrúsenie do roviny otáčania podľa aktuálneho potrebného vyosenia motora, ktoré vyladíš a nastavíš po zálete? Akurát s tým musíš počítať pri osadzovaní motorovej prepážky.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72