Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Václav Procházka

Re: Phoenix RC

#1411 Příspěvek od Václav Procházka »

Jakým způsobem docílím, abych po přepnutí na vysílači režimů normal, Idle 1, 2 vrtulník měnil otáčky ?
Mám nastavené otáčky křivky na 50, 70, 90%. Na grafice kanálů simulátoru, se při přepnutí přepínače úroveň mění, ale otáčky rotoru zůstávají stále stejné. Autorotace odstavení motoru, funguje normálně.
Co třeba změnit ?
Majky007s

#1412 Příspěvek od Majky007s »

Pánové jednou sem tu narazil na odkaz kde někdo psal že udělal Betu 1400 do phoenixe hledal jsem a hledal a nějak to nemohu najít nevíte někdo kde bych to našel? Nebo kdyby někdo z vás měl odkaz budu moc rád děkuji
martin.b

#1413 Příspěvek od martin.b »

Mám nahraného Phoenixe 5.5 a dost často valím on-line. Chtěl bych se zeptat, jak odpovídat na zprávy, které se mi objevují v levém spodním rohu. Díky.Martin
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14
Carl

#1414 Příspěvek od Carl »

Ahoj,
kde se dají stáhnout modely do simu, kromě phoenix stránky. Nějak se mi nedaří nic najít. Díky
JosefSvejk

#1415 Příspěvek od JosefSvejk »

Václav Procházka píše:Jakým způsobem docílím, abych po přepnutí na vysílači režimů normal, Idle 1, 2 vrtulník měnil otáčky ?
Mám nastavené otáčky křivky na 50, 70, 90%. Na grafice kanálů simulátoru, se při přepnutí přepínače úroveň mění, ale otáčky rotoru zůstávají stále stejné. Autorotace odstavení motoru, funguje normálně.
Co třeba změnit ?

Nemáš ve phoenixu zapnutý governor?
dagx
Kontaktovat uživatele:

#1416 Příspěvek od dagx »

martin.b píše:Mám nahraného Phoenixe 5.5 a dost často valím on-line. Chtěl bych se zeptat, jak odpovídat na zprávy, které se mi objevují v levém spodním rohu. Díky.Martin

V manualu píšou ENTER.Už je to dlouho co jsem to používal ale nějak se mi vybavuje klávesa M nebo N v kombinaci s "něčím"(ctrl,enter...).Vím že mi to tady někdo taky radil ale nedaří se mi to najít.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
JosefSvejk

#1417 Příspěvek od JosefSvejk »

Pokud už tam máš ten dialog, tak jen myšičkou ťukni do políčka a začni psát text, odešli enterem.
kokpilot

#1418 Příspěvek od kokpilot »

Vytáhl jsem phoenixe ze skříně myslím, že 3. Ale po instalaci do notebooku. Nejde spustit, takže ani update neudělám. Myslím že problém bude ve win 10. Nemáte zkušenost?
DX6i, DX7 G2, Blade 200 SR X, Blade MCP X BL, Blade 330s
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1419 Příspěvek od JirkaA »

kokpilot píše:Vytáhl jsem phoenixe ze skříně myslím, že 3. Ale po instalaci do notebooku. Nejde spustit, takže ani update neudělám. Myslím že problém bude ve win 10. Nemáte zkušenost?

http://www.phoenix-sim.com/downloads.asp

updatuj manuálně, jak je popsáno..
OK2WY
kokpilot

#1420 Příspěvek od kokpilot »

Jo už to stahuju, Díky a omluva za zbytečný dotaz
DX6i, DX7 G2, Blade 200 SR X, Blade MCP X BL, Blade 330s
petrfm

#1421 Příspěvek od petrfm »

JosefSvejk píše:
Nemáš ve phoenixu zapnutý governor?

Ahoj, mám stejný problém. Namapuju si ovládání otáček governoru třeba na AUX2, který mám na otočném ovladači. V nastavení konkretního modelu vypnu governor, ale stejně se nic neděje. Otáčky se řídí kanálem plynu. Nastavuje se ten governor ještě někde jinde?

A ještě jeden dotaz na helináře : Jak máte nastavenou fyziku, hlavně rychlost? Učím se po letech osmičky, všechny polohy, couvání, trénuju invert a připadá mi, že když rychlost simulace snížím, jde to lépe. Jaké je optimální nastavení? Létám s heli už roky, ale až teď jsem se posadil k SIMu, abych se dokonale naučil všechny polohy a zjišťuju, jaký je to horror, když je na SIMu helina nestabilní. Není lepší učit to ten mozek se zpomalenou simulací? Co jsem koukal na YTB na videa, ty simy tam mají docela dost zpomalené.

Díky za názor,
P.
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
MarekN

Phoenix RC, koupě a upgrade

#1422 Příspěvek od MarekN »

Zdravím,
uvažuji o zakoupení simulátoru Phoenix RC. Na internetu jsem našel možnost zakoupení verze 5.0 za necelých 3 000,-Kč nebo verzi 5.5 za cca 3 500,-Kč. Předpokládal bych, že upgrade verze 5.0 na verzi 5.5 by měl proběhnout automaticky přes internet nebo stažením nějakého balíčku z domovských stránek Phoenix. Je to tak, nebo se mýlím? Pokud ano, neměl bych důvod kupovat dražší verzi 5.5.
Díky za odpověď,
Marek

... beru zpět, omlouvám se za zbytečný dotaz, možnost upgradu na verzi 5.5k je uvedena na domovských stránkách Phoenix RC :oops:
jirakus

#1423 Příspěvek od jirakus »

Je jedno jakou verzi zakoupíš, třeba i v3.0 , hlavní je ta krabička na kabelu, bez ni to nerozjedeš. Já koupil vloni verzi 3.0 za 1500,- a upgradoval na nejnovější a jedu na ní.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
error414
Kontaktovat uživatele:

#1424 Příspěvek od error414 »

Ja mam jeden nepouzivany kabel doma. Ale nemam to s tema nadstavcema pro futabu atd.. . Jestli chces za 1500 to necham.

edit: pripadne pm

Odesláno z mého E2303 a podpis odstraním
Logo 600 + spirit
MarekN

#1425 Příspěvek od MarekN »

error414 píše:Ja mam jeden nepouzivany kabel doma. Ale nemam to s tema nadstavcema pro futabu atd.. . Jestli chces za 1500 to necham.

edit: pripadne pm

Odesláno z mého E2303 a podpis odstraním

Tak to bych měl zájem. Předpokládám ale, že se jedná o originál, o čínskou verzi zájem nemám. Když tak písni na MarkusNv@seznam.cz

Marek
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“