johnf56 píše:Tam si pozri hore na vrchu su su tri diery tak si ich musiš vyvrtať to je dalšia možnosť ,tie v predu su ked použíješ kameru na trojkolke. a 2.6 je minimum dobre je podľa vyrobcu viac ako 2.6kg
jj,rozeberu a upravím díky...
johnf56 píše:Tam si pozri hore na vrchu su su tri diery tak si ich musiš vyvrtať to je dalšia možnosť ,tie v predu su ked použíješ kameru na trojkolke. a 2.6 je minimum dobre je podľa vyrobcu viac ako 2.6kg
mirman píše:
jj,rozeberu a upravím díky...
petrovo píše:Něco bližšího k tomu čínskému V-mixu by nebylo? Stačí nějaký odkaz. Na to s tím RC paramixem kulím oči!
johnf56 píše:No to prave som si nemohol nato zvyknuť tak som to riešil takto a zdalo sa mi že aj lepšie leital ke fukalo tak potlačiš a no problemo a aj lepšie točil zatačky.A le to je moj nazor n
možno som rozmazany hackerom.
dub píše:Ten čínský mix dle mého názoru postrádá tu funkci, kterou nabízí mixer od Hackera. Oba sice mixují , ale ten čínský neposouvá střed serva k jedné straně. Alespoň si to myslím, kdyby tomu tak bylo určitě by o této funkci v návodu k čina mixeru zmínili.
dub píše:
Od té doby co mám Weguse převazaného, létám bez přibrždění a jsem nadmíru spokojen
dub píše:Tak a už jsme doma![]()
. Ten čínský mixér obsahuje skoro každá RC souprava. V menu bych ji hledal pod názvem Dela mix a nebo tak nějak
dub píše:No to ano máš pravdu, ale já tu výchylku serva nahoru u RC paraglidu nevyužiju, proto jsem si pořídil paramixer od Hackera. Ale v podstatě je to úplně jedno, každý kdo začne s RC paraglidingem, tak dříve nebo později zjistí co mu nejvíc vyhovuje