Rám ZMR250
Regly ztw spider 12A
Motory dys 1804 cw/ccw
A výše zmiňované fpv
Openpilot, gemfan 5030... Ted uzjen az to všechno přijde. Je to mor
Diky za rady az to bude lítat tak se pochlubim. Pa
Zeek píše:Ahoj,
mám dotaz..jak tu tak čtu příspěvky tak jsem zmatenej čím dál víc a tak se radši zeptám přímo.
Chtěl bych si postavit 250 kvadrokotéru pro klidnější FPV poletování. Mám dji Phantoma 2 a jsem z něj zvyklej na automatické udržování výšky a gps, což bych chtěl pro klidnější začátky opět…no aspoň to udržování výšky. Musím koupit vše vč. vysílačky, tak bych se rád držel s cenou komponentů u země.
Z toho co jsem vyčetl bych asi začal rámem Diatone 37 + k tomu odolnější plato (jaké?) No a k tomu pak veškeré komponenty navzájem kompatibilní aby to vše uneslo.
Vyhovují motory Emax MT2204-2300kv, nebo doporučíte něco s lepším poměrem cena/kvalita? Regulátor nějaký 12A (koukal jsem že tam mají v setu přímo s těmi Emax motory za 2000,-)
U kamery si nejsem moc jistý…na banggood jich mají na výběr hodně a moc nevím na co přesně mám koukat..
Dále pak SKY RC Signalizace ztráty signálu.
S dalšíma komponentama už ale potřebuju opravdu poradit aby byly navzájem kompatibilní (barometr, řídící jednotka, vysílač a přijímač atd..)
Komponenty jsem koukal že by se daly všechny koupit na banggood.com, což by se mi líbilo, případně pokud doporučíte něco jiného?
Moc díky za rady…
jindraj píše:.....a kromě toho to přestaneš potřebovat po 3 baterkách ve vzduchu a mrcasit se s tím na první let je zbytečné ... narozdíl od Phantoma tyhle mršky klidně nějaké to dosednutí ... klidně i tvrdší snesou bez následků, tak se ho nemusíš bát.
Ancistrus01 píše:Mám zvláštní problém a potřebuji poradit!
Postavil jsem si novou 210 tku. FC je CC3D Atom, regle KISS 18A, motory DYS 1806 2300kv.
Do desky jsem nahrál BetaFlight (i CleanFlight - nic nepomohlo).
Při záletu mi přední pravý motor po určitých otáčkách (cca 40% plynu) začal ztrácet SYNC.
Vyzkoušel jsem tedy motor i s vrtulí přes CleanFlight configurator a motor se v pořádku točí až do velkých otáček.
Nenapadá Vás čím by to mohlo být?
ST píše:Tohle je moje krevní skupina. Tohle lítání mě bere. Taky bych to takhle chtěl umět.![]()