petrovo píše:To se právě rozhoduji. Myslím ale, že začnu od Free a Lindingera.
tam je všetko rovnake sedačka atd.. iba podvozok je vetši koli stabilite a aj vahe na flair
petrovo píše:To se právě rozhoduji. Myslím ale, že začnu od Free a Lindingera.
petrovo píše:Příteli děkuji. Zrovna si všechny obrázky a nápady z tohoto vlákna dávám do jednoho dokumentu psaném ve Word-u. Mám to všechno pěkně pohromadě a až mi dojdou jednotlivé komponenty co mám objednané, mohu se směle pustit do kompletace. Teď není moc příznivá doba co do rychlosti dodání zboží, ale vem to čert - alespoň je čas důkladně promyslet detaily.
Jak sleduji videa, parakřídla s vozíky hodně často přistávají v kotrmelcích, či v jakémsi zaškobrtnutí - má cenu kola (nápravy) odpružovat?
petrovo píše:Jo, jo - vybral jsem myslím kola dost měkká (maketová). Rozměry 7, 5 a 4 cm. Uvádí se u nich hmotnost tuším 65g, což je teda myslím dost (ale třeba také ne...), takže někde zkusím "ubrat", abych se vešel do celkové hmotnosti. Nebo doobjednám jiná. Takový ten postup pokus/ omyl ...
KOLA pro vozík.
Jen pro upřesnění - neříkám, že trvám jen na vozíku. Jen že tu nemám ještě vrchlík, proto mohu zatím "šudlit" třeba vozík a třeba obojí - tedy i krosnu. Dokonce si myslím, že pro mne jakožto letu a přistání parakřídlem absolutně neznalého by byla krosna daleko vhodnější.