pixel1 píše:Muzu mit pripojen k Apm-ku bluetooth modul a zaroven minimosd?
Nejde to dát náhodou na Y kabel?
eddiex píše:Jo a doufam, ze jsem se nikoho nedotkl, nebo primo neurazil. To bych nerad.
Znate prosim odpoved?
pixel1 píše:Diky zkusim a dam vedet
Edit:
tak zatim nic. Nedari se mi ani parovat samotny bluetooth modul s droidplanerem. Z mobilem parovani Ok. Na modulu jsem nastavil prenosovou rychlost 115200 v drodplaneru taky, ale ten nekomunikuje. Zobrazi ze je pripojen ale data zadna. Zkousel jsem i krizeni tx rx kabelu.
jamesgsf píše:Jde ale napájení bych řešil zvlášť. Ideálně i minimosd na 5v z apm pouze tx rx. Ještě záleží co máš za apm. Pokud máš 2.8 můžeš použít i 2 výstupy místo y kabelu i2c a telemetricky.
bukova píše:
Můžete mi prosím poradit ? Mám APM 2.8 a na konektoru pro telemetrii mám připojené 3RD rádio. Kam mohu dle Vašeho návodu / rady připojit miniOSD ? Je třeba něco nastavit v parametrech APM ? Na zadní straně desky jsem si všiml nápisu OSD u nějakého pinu, ale nenašel jsem k tomu nikde dokumentaci.
Potřebuji mít v provozu na APM 2.8 miniOSD a 3RD rádio.
Moc děkuji za pomoc.
bukova píše:...Můžete mi prosím poradit ? Mám APM 2.8 a na konektoru pro telemetrii mám připojené 3RD rádio. Kam mohu dle Vašeho návodu / rady připojit miniOSD ?...