Můj větroň se nevleze do auta, překáží tomu směrovka, která visí na třech plastových pantech napevno vlepených. Pokud existuje pro můj problém nějaké řešení, prosím, sem s ním.
Díky, Cuba.
Woita píše:Co takhle udělat rozpojovací táhlo ke směrovce? ...
jimi-m píše:
Ahoj, táhlo rozpojovací je. Je tam taková ta plastová koncovka, co vypadá jako "děrovací kleštičky průvodčího" ... Bohužel samotné odpojení nepomůže, jelikož směrovka má výchylky cca 45°. A o těch 8cm, co má celá směrova, to vážně potřebuju "zkrátit"... Takže buď 90% nebo odmontovat.
Napadlo mne do kýlovky vlepit takové malé plastové bloky s dírou na závěs a z boku s červíkem na dotažení, ale je to zaprvé amatérské a nevím, zda bych něco takového dokázal vyrobit.
jimi-m píše:Ahoj,, to mne take napadlo, ale ja bojuju s každým gramem na konci trupu... Takze to udělám co nejlehčí.
jimi-m píše:Našel jsem přesně to, co jsem měl na mysli. Koupím toto, říznu to na podélně půlku, do každé jedné nové poloviny vlepím napevno čep a hotovo. A pak že nejsem modelář![]()
![]()
jimi-m píše:Ahoj,, to mne take napadlo, ale ja bojuju s každým gramem na konci trupu... Takze to udělám co nejlehčí.
blesk píše:
Kolik bude vazit 20 cm 0.8mm ? Odhaduju 0,5g
veka1 píše:pozn. kdyz chces vyuzit vop k aretaci, je to tam tak poresene, ze se pohyblive casti vop a sop mezi sebou nepomlati?
veka1