Ahoj,
při shánění přijímače Optima 6 nebo 7 jsem narazil na tento přijímač:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... tible.html
Nemáte někdo povědomí či zkušenost s tímto multi brand přijímačem? Mám HiTec Eclipse 7 s 2,4 modulem. V diskuzi pod to všichni chválí, ale nikdo s Hitecem Eclipse 7...
Díky za názory.
Marťas
Přijímač Optima 7 2,4GHz - náhrada
Přijímač Optima 7 2,4GHz - náhrada
PIPER Super Cub 1220mm (slepovanej, sešroubovanej, sdrátovanej, ohořelej - nekecám…)AXN Floater-Jet
Re: Přijímač Optima 7 2,4GHz - náhrada
Já ho mám a funguje mi s vysílačem HITEC ECLIPSE 7 PRO 2.4 bez problému.
Díky, objednávám 
PIPER Super Cub 1220mm (slepovanej, sešroubovanej, sdrátovanej, ohořelej - nekecám…)AXN Floater-Jet
Já před pár lety koupil toto: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ible_.html
, a nedá se s tim lítat ani s větroněm , serva se škubou jak prase (nezáleží na značce) , nevim co je tam špatně a ani už to řešit nebudu , někdy možná do lodě , když je začnu dělat
Teď už to asi poladili , ale už nikdy , radši si pár stovek přidám na originál , zas takovej rozdíl tam neni , a neumí to telemetrii...
, a nedá se s tim lítat ani s větroněm , serva se škubou jak prase (nezáleží na značce) , nevim co je tam špatně a ani už to řešit nebudu , někdy možná do lodě , když je začnu dělat
Teď už to asi poladili , ale už nikdy , radši si pár stovek přidám na originál , zas takovej rozdíl tam neni , a neumí to telemetrii...
Hmm, taky díky za reakci. Koukal jsem na HK do diskuze a téměř všichni to chválí. Hodně jich používá Auroru 9, ale je tam i Eclipse 7. Možná nějakej vadnej kus... zkusil bych vyměnit. Díky.
- Sluggish
- Kontaktovat uživatele:
Ja používam ten co sem postol racek s A9 v 4,5 m Discusovi a uplne bez problemov, lietam daaaleko aj vysoko a ani raz som nespozoroval nejaky vypadok alebo problem.
4ddesign píše: Možná nějakej vadnej kus... zkusil bych vyměnit.
Je to jako třeba s autama , jedno se ti z nějakého důvodu nepovede , tak zbytek života nadáváš na jednu značku a už nikdy , jiný si to nemůže vynachválit a nechápe jak můžeš mít ty tuhle značku , kterou zase on dávno pohřbil.
Bohužel v poslední době objednávat něco z HK je docela adrenalin , už to není to co to bylo dřív , asi nestíhají vyrábět a podle toho to taky vypadá...Když jsem začal objednávat z HK , nestalo se mi že bych měl vadnej regl , motor , servo ...dnes je to už trochu jinak a začínám se uchylovat zpět k nákupům doma.
(2 regly jsem rovnou vyhodil do koše , na motoru za 500,-kč hned vyměnit ložiska za dalších 400,-kč , a o servech ani nemluvě , 10% jich nefunguje hned po vybalení z krabice, mám na mysli ty modrý sra..ky TG9 a HXT900)
Je to prostě sázka do loterie , buď vyhraješ a ušetříš , nebo ti to vyjde dráž než tady...