Walkera QR X 350
- josef kraček
Re: Walkera QR X 350
Zdravím mám W 350 pročko asi 2 měsíce létání v poho najednou přestala létat v pozičním modu.Jen vysí a reaguje na plyn a točení kolem osy když chci změnit pozici musím přepnou na ruční řízení. Stalo se to někomu ? dík
Kalibruješ před startem správně? Nemáš poškozený kabel ke kompasu nebo kompas?
Nenašla by se tu nějaká dobrá a ochotná duše z Prahy, která má zkušenosti s Planerem a která by mně to naučila? 
Jinak s čínskými bateriemi maximální spokojenost. Ale nevím proč píšu "čínskými", když stejně všechno pochází odtud.
Jinak s čínskými bateriemi maximální spokojenost. Ale nevím proč píšu "čínskými", když stejně všechno pochází odtud.
- josef kraček
Kompas a kabel je snad dobrej když se vrací poměrně na přesno zpět
bastlir píše:Nenašla by se tu nějaká dobrá a ochotná duše z Prahy, která má zkušenosti s Planerem a která by mně to naučila?
To jsme dva... a zaplatíme...
josef kraček píše:Zdravím mám W 350 pročko asi 2 měsíce létání v poho najednou přestala létat v pozičním modu.Jen vysí a reaguje na plyn a točení kolem osy když chci změnit pozici musím přepnou na ruční řízení. Stalo se to někomu ? dík
Příčinu neznám ale umím to vyřešit. Něco se tam stane s pamětí. Jak se v MP zapisují letové módy tak dotyčné okénko kde byl zapsán loiter nejde přepsat a zapamatovat. Ale dá se loiter zapsat do vedlejšího nepoužitého okénka a ve vysílači trim toho přepínače posunout aby se do tohoto okýnka trefoval. Je to sice taková "mongolská" metoda ale hlavně, že to zase lítá. Pokud někdo přijde na pravou příčinu tak by mě to docela zajímalo. Možná by stačilo komplet smazat paměť příkazem reset z terminálu ale na to jsem neměl odvahu, nebylo to moje. Samotným přehráním fw se to nespraví.
To jsme dva... a zaplatíme...
Jak to vypadá, tak ten kdo to umí, nebude s námi ztrácet čas.
Mimochodem .... vyměnil jsem iLook za iLook+ a rozdíl je opravdu znát.
Naposledy upravil(a) bastlir dne pon 07.09.2015 20:14, celkem upraveno 1 x.
- josef kraček
Dík zkusím to smazat
- josef kraček
to bastlir) můžeš sem dát video z tý nový inlok + chtěl bych si ji taky koupit dík
Jojo, něco natočím a pošlu.
- josef kraček
ještě bych potřeboval vědět jestli se 350sátka při přepnutí pro aut návrat dá řídít klopením a náklony Dík
Při přepnutí na automatický návrat Walkera nereaguje na ovladač s výjimkou na opětné přepnutí režimu např. na manuál.
To samé nastane i při vypnutí ovladače. Ale pozor na správné nakalibrování kompasu, aby neletěla do Číny.
To samé nastane i při vypnutí ovladače. Ale pozor na správné nakalibrování kompasu, aby neletěla do Číny.
Nemá někdo české vysvětlivky menu a funkcí v Devu F7 popř. Devu 7? Beru s povděkem i osobní poznámky.
- josef kraček
Tak mě to jde řídit v menu návrat a nejde v menu stabilizace
Ale v režimu zamknutí polohy by ta korekce fungovat měla. Koneckonců v návodu je i psáno, že k zamknutí polohy/výšky dojde tehdy, je-li páčka ve střední poloze.