cukání serv fy 21
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
cukání serv fy 21
Zdravím 4 roky úspěšně používám tento autopilot a těd se po přidání plynu když je autopilot zapnutej v jakémkoli režimu tak začne cukat dám rc a je klid .Chce dát mezi přijímač lc filtr?
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Re: cukání serv fy 21
Slabe misto muze byt taky pouzity BEC nektere ESC jsou k Rx a dalsi elektronice vylozene nepratelska a po zatizeni motorem se to muze zhorsit.
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukání serv fy 21
záhada nalezena odstranil jsem autopilota z letada a bylo po cukání vibrace od vrtule a autopilot na silné samolepící pásce .Vrtuli sem vyměnil a autpilota jsem dal natvrdo.A jěště musím koupit silentbloky pod motor protože motor o výkonu 1kw má i tak velké vibrace a to byl ten problém.Děkuji za nápad ale to jsem zkoušel hned.Mám tam lc filtr a jěště jsem to zkoušel s 5ti článkovou baterií místo max becu protože mám regl jeti spin 66 opto
Robbe FutabaFX 20