dálnice 1980

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
ufon13
Kontaktovat uživatele:

Re: dálnice 1980

#16 Příspěvek od ufon13 »

krásný komentář má můj kamarád když z okna v Moskvě natáčel přelet ruských letounů na vojenské přehlídce....... v záběru se ozve vždy :,,tak tedka proletělo jedno naše letectvo.....a tedka druhé naše letectvo.......,, a pokračuje to asi do 11 celých našich letectev......... :lol:
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kocispavel »

rakos píše:...taky mi ukápla slza... akorát by se mi líbilo, kdyby tam lítaly MIG 19 ale ty už asi byly v tu dobu ve šrotu, já je zažíval
v r. 63-65 v Líních u Plzně. Ted proběhla zpráva, že Líně uplně definitivně končí :-( budovy už spadly a poslední "věž" která ještě trochu fungovala
pro polosoukromý provoz výcviku jde taky ke dnu ... škoda. Na mapy gugl je to krásně vidět ty trosky....

Ahoj, slouzil jsem v 89. v Linich jako technik vrtulniku MI 2. Byly tam 3 letky vrtulniku a pluk MIG 21. A litani bylo furt. A ted....
Zdravim.
Pavel
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hoki »

Já sloužil u SU-25K a UBK. Po rozdělení republiky u letecké školy na L-29 a L-39. Pak armada zrušila i školu a tak konec kariéry .....
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“