DJI - Phantom 3
- gardenroute
Re: DJI - Phantom 3
Žádná podpásovka, spíše nepochopení toho, oč se jedná.
Proč jste tedy nešli rovnou do Pro provedení, vždyť právě 2K7 a 4K rozlišení je zásadní rozdíl (vedle i výkonnější nabíječky) mezi původními provedeními Pro a Adv...?
Navíc Standard verze je takový "okleštěnec" bez LightBridge s běžnou WiFi konektivitou a ovládáním přes jinou aplikaci "DJI GO". Nemá Vision Positioning system a podporu pro GLONASS, dosah je omezen (díky chybějícímu Lightbridge), má i jednodušší kontrolér - RC Tx.
Je to jen evoluce levobočka Vision, verze Pro a Adv. jsou "plné" Phantomy s LightBridge technologií, navazující na veleúspěšnou řadu P1 a P2 ...
("..The Phantom 3 Standard is a significant upgrade over the Phantom 2 Vision and Vision+ with an enhanced camera, fully integrated remote, compatibility with the DJI GO app, updated flight controller, live HD view, and increased flight range...")
Proč jste tedy nešli rovnou do Pro provedení, vždyť právě 2K7 a 4K rozlišení je zásadní rozdíl (vedle i výkonnější nabíječky) mezi původními provedeními Pro a Adv...?
Navíc Standard verze je takový "okleštěnec" bez LightBridge s běžnou WiFi konektivitou a ovládáním přes jinou aplikaci "DJI GO". Nemá Vision Positioning system a podporu pro GLONASS, dosah je omezen (díky chybějícímu Lightbridge), má i jednodušší kontrolér - RC Tx.
Je to jen evoluce levobočka Vision, verze Pro a Adv. jsou "plné" Phantomy s LightBridge technologií, navazující na veleúspěšnou řadu P1 a P2 ...
("..The Phantom 3 Standard is a significant upgrade over the Phantom 2 Vision and Vision+ with an enhanced camera, fully integrated remote, compatibility with the DJI GO app, updated flight controller, live HD view, and increased flight range...")
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:Žádná podpásovka, spíše nepochopení toho, oč se jedná.
Chápu to velmi dobře. Jen mi nejde do hlavy, jak to, že nejnižší model (v pomyslné řadě) vybaví možností natáčet 2K7 video oproti verzi Advanced. A proč ne Pro verze? Třeba právě kvůli penězům.
Jinak aplikace DJI GO je jen od včerejška nový název pro DJI Pilot (zatím jen na Iphone/Ipad).
- gardenroute
To mě připadá jako evoluční záležitost, myslím, že by byl problém dnes dávat na trh (ačkoliv cca 1/2 roku pro prémieře P3 v Pro a Adv. verzi) kameru, která neumí aspoň 2K7, když ne 4K. Sám jsem se divil, že Adv. verze byla max. pro full HD, tj. 1080p. To je hodně nekonkurenční, ale za tu celkovou cenu si takové faux-pas mohli v pohodě dovolit... Myslím, že to v budoucnu bude asi upgradovatelné.flire8 píše:...Jen mi nejde do hlavy, jak to, že nejnižší model (v pomyslné řadě) vybaví možností natáčet 2K7 video oproti verzi Advanced.
Tady Ti asi nerozumím ?Proč ne Pro verze co ?flire8 píše:...A proč ne Pro verze? Třeba právě kvůli penězům.
No DJI, to pěkně zamotává, protože z promo materiálů, které jsem k nové STND verzi dostal to vypadá, jako že k STND verzi je jiná apka...flire8 píše:...Jinak aplikace DJI GO je jen od včerejška nový název pro DJI Pilot (zatím jen na Iphone/Ipad).
Celá ta jejich stávající "roadmap" mě připadá taková zmatená, bez jasné definice modelové řady, takový čínský galimatyáš
V tom promo videu jde vidět že je ty apka hodně podobná té z P2, myslím tím body zájmu a otáčení kolem bodu zájmu.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
- gardenroute
P2 žádnou apku neměl (neměl k tomu ani žádné rozhraní), asi máš na mysli apku pro Vison (jakýchkoliv verzí).rzboril píše:V tom promo videu jde vidět že je ty apka hodně podobná té z P2, myslím tím body zájmu a otáčení kolem bodu zájmu.
Ale funkce pro POI, Follow Me, Waypoints a IOC-HL jsou stále (již 1/2 roku
Vůbec je podivné, že vypustili nový P3 s novým F.C. (letovým kontrolérem), bez úplné implementace IOC (chybějící H.L.), která je již přes 3 roky součástí každého NAZA F.C., a ani po 1/2 roce stále pro P3 HomeLock není k dispozici
-
krata_Gsx-r
Mno já si tak trochu myslim, že skutečný rozdíl mezi pro a adv je pouze firmware kamery a že časem se objeví "crack" je to jako u aut stejné motory turba atp. ale jiné koně a samozřejmě cena..... a jestli se pletu tak budu mít "jen" full HD a stane se taky prd 
Peterc: měl jsi pravdu! Moje rádio je opravdu řady B te proto mi nešlo aktualizovat jen nechápu proč DJI pilot mě furt buzeroval s nutností aktualizace... snad bude ta nová apka lepší
Peterc: měl jsi pravdu! Moje rádio je opravdu řady B te proto mi nešlo aktualizovat jen nechápu proč DJI pilot mě furt buzeroval s nutností aktualizace... snad bude ta nová apka lepší
Skusenosti s novym firmware 1.3.20 s pouzitim androidu?
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
Jakou máte zkušenost s akumulátory pro P3, zvlášt ti, kteří už toho mají nalétáno více? Připadne mi, že kapacita necelých 4500mAh po 10-ti cyklech akumulátoru není zrovna super výsledek... A to se k nim chovám slušně, dolétávám vždy s cca 30% kapacity aku. Před nabíjením nechávám vychladnout, nabíjím na 50-60% a až před samotným létáním dobíjím naplno. Životnost aku (po přidržení tlačítka pro zapnutí na 5s) je ale stále indikována jako 100%....
EDIT: Tak se omlouvám, až teď dodatečně mě trklo že P3 aku mají kapacitu 4480 mAh. Nevím proč se mi do toho vpletlo že mají mít 5200 mAh jako u P2. Nicméně i tak zkušenosti s aku u P3 uvítám!
Jinak nový FW - létám sice na IOS, ale že bych si všimnul něčeho zásadního, to asi ne. Spíš nová aplikace DJI GO doznala dost změn, ale ta na Android teprve přijde. No i když je fakt, že "coming soon" v případě DJI může trvat dlouho (viz stále absence režimu Home Lock aj.). Holt, slibem nezarmoutíš.
EDIT: Tak se omlouvám, až teď dodatečně mě trklo že P3 aku mají kapacitu 4480 mAh. Nevím proč se mi do toho vpletlo že mají mít 5200 mAh jako u P2. Nicméně i tak zkušenosti s aku u P3 uvítám!
Jinak nový FW - létám sice na IOS, ale že bych si všimnul něčeho zásadního, to asi ne. Spíš nová aplikace DJI GO doznala dost změn, ale ta na Android teprve přijde. No i když je fakt, že "coming soon" v případě DJI může trvat dlouho (viz stále absence režimu Home Lock aj.). Holt, slibem nezarmoutíš.
- HonzaHenzl
Na tomto videu je i slyšet motory. Koukám podle nálepek je to P3 Pro. Má tedy zvuk, nebo ne? Jinak v čem děláte video? Nějaký jednoduchý blbuvzdorný program? Nejlépe v CZ, ale není podmínkou. Jo mám W8. Díkes za rady
EDIT
Dnes jsem kouknul na HK a hned objednal batoh
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... thers.html
ještě je tu kufr
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... tom_2.html
Ceny jsou úplně směšné, Haleluja HK
EDIT
Dnes jsem kouknul na HK a hned objednal batoh
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... thers.html
ještě je tu kufr
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... tom_2.html
Ceny jsou úplně směšné, Haleluja HK
Na videa používám Cyberlink Powerdirector, dle mě asi nejjednodušší co je.
Chcel bi som k Phantomu 3 si objednať aj tento tablet. https://www.alza.sk/asus-memo-pad-7-me5 ... 217507.htm Myslíte si že tam bude fungovať všetko. Myslim prenos videa ta aplikacia.
dendoš píše:Chcel bi som k Phantomu 3 si objednať aj tento tablet. https://www.alza.sk/asus-memo-pad-7-me5 ... 217507.htm Myslíte si že tam bude fungovať všetko. Myslim prenos videa ta aplikacia.
Zatiaľ je otázkou ako bude fungovať nová aplikácia DJI GO na androide všeobecne. Na súčasný DJI Pilot asi to nemá zmysel veľmi riešiť.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
No tak potom čo mám kupiť?
Skoušel jsem Lenovo 1,83 čtyř.jadro/2GB ram. parametry stejné, sekání videa, občas se to seklo. DJI pilot nastavování bez problémů. Koupil jsem Apple iPad mini 3 Wi-Fi Cell 16GB Silver- super.
Naposledy upravil(a) edgevh dne pon 10.08.2015 6:47, celkem upraveno 1 x.