Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Nevim, jaky tam má být ovladač, slyšel jsem totiž že na w8 se ty ovladače ne nainstalovali,
A k tomu druhému, ja jsem to resil v jednom vlákně ale pak mi ho moderátoři smazali a přemístili sem a než jsem na to přišel tak jsem založil nové
A k tomu druhému, ja jsem to resil v jednom vlákně ale pak mi ho moderátoři smazali a přemístili sem a než jsem na to přišel tak jsem založil nové
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Keď pripojíš programátor do USB, systém ho nájde? Možno by bolo dobré prejsť si príslušnú dokumentáciu - http://www.atmel.com/webdoc/avrispmkii/index.html
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Ne, a ještě jak se dá vymazat veškerý FW na desce, nejlíp aby tam byl ten FW původní?
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Nič sa nemaže, len flešneš nový.
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
A dá se aspoň resetovat nastavení na té řídící jednotce?
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Tam nie je čo resetovať. Všetko, čo sa nastavuje, sú zisky, tromi mechanickými trimrami.
Nemate nekdo z plzenska na pujceni programator na KK desky? za flasku?
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě, musí se i tahle deska kalibrovat, jako myslím gyro atd. Jako se to dela u Multiwii přes. Wingui
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Nie, na doske sa nič nekalibruje. Ale netreba si to pliesť s kalibráciou regulátorov. Tie sa v prevažnej väčšine kalibrovať musia, bez ohľadu na to, aký systém stabilizácie koptéry použiješ.
KK2.1.5 nefunkčné tlačítka
zdarte tech. dotaz riešim problém známemu neviem čo robil ale údajne doska vydala nejaký iný zvuk a od tej doby mu nejdú tlačidlá tzn. doska vôbec nereaguje na stisk tlačidiel pričom doska funguje teda dá sa s nou lietať 
ak sa urobí stisk 1+4 dá sa kalibrovať kalibrácia ESC
aj keď sme merali tlačidlá sú ok a inú aj na piny CPU
na youtube som si všimol že podobné problémy jestvujú ale nikde som sa nedočítal na riešenie
dosku som ešte neskúšal prepáliť to až budem doma
neporadíte ? kde by mohol byť problém ?
PS to že je to stará doska prosím neriešme
ak sa urobí stisk 1+4 dá sa kalibrovať kalibrácia ESC
aj keď sme merali tlačidlá sú ok a inú aj na piny CPU
na youtube som si všimol že podobné problémy jestvujú ale nikde som sa nedočítal na riešenie
dosku som ešte neskúšal prepáliť to až budem doma
neporadíte ? kde by mohol byť problém ?
PS to že je to stará doska prosím neriešme
začiatočník
Re: KK2.1.5 nefunkčné tlačítka
Asi softvarová chyba, někde už jsem o tom slyšel. Vrátit do továrního nastavení a přehrát firmware, by snad mělo pomoci.
Takže:
prepáliť sa nedá nekomunikuje CPU teda neodpovedá vadný pin /MISO/ úroveň nejde do nuly
prepáliť sa nedá nekomunikuje CPU teda neodpovedá vadný pin /MISO/ úroveň nejde do nuly
začiatočník
Zdravím,
postavil jsem tricoptéru s deskou KK 2.1.5. a při finálním nastavení si nevím rady se servem na ocase. Vše reaguje jak má, jen když pootočím ocasem vpravo tak "gyro" reaguje taky do prava místo do leva. Nemohu nikde najít jak to otočit v nastavení desky
postavil jsem tricoptéru s deskou KK 2.1.5. a při finálním nastavení si nevím rady se servem na ocase. Vše reaguje jak má, jen když pootočím ocasem vpravo tak "gyro" reaguje taky do prava místo do leva. Nemohu nikde najít jak to otočit v nastavení desky
Spektrum DX6, Christen Eagle Va-models, P-40 Warhawk 1,1m, FW-190 MsComposit, Swift II, Sbach 342 1m
Manuál, strana 12 - Mixer Editor, odsek Rudder:
Rudder – Amount of rudder/yaw command. Usually 100%. Use a positive value for a CW
spinning propeller, and negative for a CCW spinning propeller. This is a very important
setting for reversing the servo direction on tricopters. If your tricopter starts to pirouette on
take off, select the channel that the servo is connected to (usually output 4 or 7) and change
the Rudder value from +100 to -100.
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Jameson píše:Manuál, strana 12 - Mixer Editor, odsek Rudder:
Děkuji,udělal jsem to takto a potom na vysílači nastavil opačný chod serva. A funguje
Spektrum DX6, Christen Eagle Va-models, P-40 Warhawk 1,1m, FW-190 MsComposit, Swift II, Sbach 342 1m