(voda nezasáhla elektroniku)
Magnum Reloaded
Re: Magnum Reloaded
Nechme barvy barvama a mrkněte, jak dopadne Magnum když nad vodou fouká
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
Jakou mate dobu letu? Litam na 2S 500mAh, 1400kv a motorovy let byl 6:20, coz me prijde malo. Baterie si pri nabiti vzala 470mAh
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Hodne zalezi na tom, jak litas a po brachovo recenzich i na tom, jak kvalitni mas regulator. S plovakama a mobiusem jsem vylital komplet 2C500mAh za devet minut. Bez uvedene zateze dobijim pri lazo plazo plazeni kolem 350mAh.
Ahoj mám letovku 240g (kompletní včetně baterie bez plováků) a včerejší polétání bylo dokonce pouze 5,5minuty, což mě vcelku zklamalo
Regl mám HK 10A a baterie při nabití si vezme 495mAh..
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Bracha rikal, ze jeho regl z HK strasne hreje a ma tedy horsi ucinnost nez treba Dualsky, co mu zbyl z koptery.
Miťo, video opět nezklamalo...fakt nádhera. Nechápu, že ti to tak pěkně lítá. S magnumem si "troufneš" i fakt vysoko, já bych tam viděl jen flek 
Co máš na Magnumu za motor a jakou vrtuli ? Já teď zkoušel jak topí regl, zkusil jsem plnej výkon po dobu 2minut a regl byl vlažný (to se opravdu špatně chladí, je zastrčený uvnitř). Ta letová doba mě trápí a rád bych tomu přišel na kloub.
Jakou máte letovku ? Nedovedu si představit jak dlouho to poletí až tam zvaknu plováky...na mobiuse ani nemyslím...to bych lítal opravdu asi krátce...
Teď to mám na 240g a čas motoru je někde po 5:30
(nová baterie)
Co máš na Magnumu za motor a jakou vrtuli ? Já teď zkoušel jak topí regl, zkusil jsem plnej výkon po dobu 2minut a regl byl vlažný (to se opravdu špatně chladí, je zastrčený uvnitř). Ta letová doba mě trápí a rád bych tomu přišel na kloub.
Jakou máte letovku ? Nedovedu si představit jak dlouho to poletí až tam zvaknu plováky...na mobiuse ani nemyslím...to bych lítal opravdu asi krátce...
Teď to mám na 240g a čas motoru je někde po 5:30
Dekuju za pochvalu a zdravim z Brna. Nemam tu s sebou Magnuma, ale specifikaci vybavy najdes na videu ze zaletu tady v tom foru. Regl si pamatuju, to je 12A Foxy. Motor Turnigy, ale konkretni popis je v tom videu. Vrtuli mam APC 8x3,8SF, predepsana je 8x4. Letam na minimalni plyn, aby Magnum neklesal a uzivam si ten pomaly let. Samozrejme s Mobiusem a mokrymi plovaky clovek musi pridat plyn a doba letu jde dolu. Ale 8minut nalehko a 6minut se zatezi to da v pohode.
vyměním vlastní 3D model včetně *dxf za výřezy 
- Přílohy
-
- Magnum.pdf
- 3D pdf (nutno stáhnout a otevřít v Acrobatu aby se zobrazilo správně)
- (126.5 KiB) Staženo 139 x
Fšechny páčky do zatáčky :o) www.j3d.cz
toty píše:Ahoj mám letovku 240g (kompletní včetně baterie bez plováků) a včerejší polétání bylo dokonce pouze 5,5minuty, což mě vcelku zklamaloRegl mám HK 10A a baterie při nabití si vezme 495mAh..
Ahoj, já mám tohoto - http://www.rcalbum.cz/model/6364-magnum-safari.html
Doba poletování za bezvětří do 8min a jinak doba letu mezi 6-7min. A taky lítám bez plováků.
[quote="miťo"]Dávám to do sekce videa, ale tohle je fórum o Magnumu, tak proč ne.
Jako vždy Tvá videa - paráda *. Co na tom vlastně vozíš za kameru. Třeba to tu někde i píšeš, ale přes rok jsem tu nebyl a ......
Jako vždy Tvá videa - paráda *. Co na tom vlastně vozíš za kameru. Třeba to tu někde i píšeš, ale přes rok jsem tu nebyl a ......
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte neměl by někdo na prodej výřezy? Nebo alespoň slušný výkres?
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
Vážka píše:Ahojte neměl by někdo na prodej výřezy? Nebo alespoň slušný výkres?
Myslím si, že jsem si nechal plánek od stavby toho svého a tam snad nějaké míry a tvary jsou. Ale je to jen na jedný A4, mám juknout?
Vážka píše:Ahojte neměl by někdo na prodej výřezy? Nebo alespoň slušný výkres?
Plánek si stáhneš na této stránce
http://www.rc-network.de/forum/showthre ... M-reloaded
Výřezy zde
http://bazar.rc-chachari.cz/vyrezy-epp- ... arolet-i7/
Aurora 9+letadla