DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Tiež by som odporučil P3, okrem toho že mi občas viac začne sekať obraz na tablete snáď nič nemôžem závažné vytknúť. Verím že to nejak ešte doladia ak to nie je problém samotného tabletu.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
Ok dik tak v prebehu týždňa objedná a asi aj hneď s dalšou baterkou. A ako je to teda s tým štartom musím ho vždy pred štarom nejako aktualizovať alebo čo lebo čítal som že inak ani nenaštartuje. Musím ho pripojiť na internet alebo čo?
dendoš píše:Ok dik tak v prebehu týždňa objedná a asi aj hneď s dalšou baterkou. A ako je to teda s tým štartom musím ho vždy pred štarom nejako aktualizovať alebo čo lebo čítal som že inak ani nenaštartuje. Musím ho pripojiť na internet alebo čo?
Doma si aktualizuješ ak je len dostupný nový firmware, inak stačí načítať mapy kde budeš lietať (ale ani to nemusíš). Na mieste lietania už si len kalibruješ kompas a lietaš.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
ok super dakujem moc za radi potom dám info s prvých dojmov

- gardenroute
K létání ani ty mapy nepotřebuješ a aktualizovat přes Internet bylo nutné občas i předešlé modely. Létat můžeš bez internetu i bez tabletu, už to tu bylo opakováno několikrát, takže zásadní změna žádná.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
tomi79rv píše:Tiež by som odporučil P3, okrem toho že mi občas viac začne sekať obraz na tablete snáď nič nemôžem závažné vytknúť. Verím že to nejak ešte doladia ak to nie je problém samotného tabletu.
A kdy se Ti obraz začne sekat? U mě na Ipadu se něco takového stává pouze v případě že z natáčení videa přecházím k dělání fotek, nebo naopak - jedná se o cca sekundu, kdy se obraz rozsype na větší pixely. Jinak aplikace jako taková běží stabilně.
-
krata_Gsx-r
flire8 píše:
A kdy se Ti obraz začne sekat? U mě na Ipadu se něco takového stává pouze v případě že z natáčení videa přecházím k dělání fotek, nebo naopak - jedná se o cca sekundu, kdy se obraz rozsype na větší pixely. Jinak aplikace jako taková běží stabilně.
hoj, mě se taky na androidím tabletu obraz seká
Jinak aktualizace FW v rádiu mi stále nejde aktualizovat vůbec mi to nenačte flešku, přes phantoma mi to taky nejde takže mi asi čeká reklamace... takže min měsíc čekání.. když sem měl na reklamaci p2v+ v3 tak mi za 2 měsíce dali za příplatek p3a a zase je nějakej problém tak nevim
Tak během natáčení se mi tohle nestává. Pouze jak zapnu natáčení videa, je tam cca 1s prodleva kdy je obraz nekvalitní, pak už je vše bez problému a perfektně plynulé. Pád aplikace zatím žádný.
Jsem zvědavý, zda po prázdninách se DJI pochlubí s novou aplikací pro tablety či novým FW
Jsem zvědavý, zda po prázdninách se DJI pochlubí s novou aplikací pro tablety či novým FW
Tak HEUREKA! Dnes vyšel nový firmware i aplikace DJI Pilot. To jsem zvědav, jak to bude lítat.... Jo, koukám dodatečně že nová aplikace je pouze pro I-*****, "Android Version Coming Soon"
krata_Gsx-r píše:
Zdravím,
na fóre phantompilots riešili obdobný problém ako tvoj. Pozri sa zo zadu na rádio- pravdepodobne tam máš model: GL 300B (ja mám GL300A-inštalácia prebehla klasicky). Model GL 300B má údajne poslednú aktualizáciu nahratú (samozrejme ak vyšla nová dnes mala by fungovať). Odkaz http://www.phantompilots.com/threads/rc ... are.49666/
Peter
-
krata_Gsx-r
Peterc: Ha to je možný, kouknu doma na radio... by se mi ulevilo že nebudu zas min. měsíc bez coptera.... Díky za info!!
flire8: tak to je dobrá zpráva... doufam, že pro ten android to bude posun klepšímu...
flire8: tak to je dobrá zpráva... doufam, že pro ten android to bude posun klepšímu...
Dufam ze novy dji pilot na Androide to sekanie obrazu vyriesi, natacanie je takto mierne otravne a riskantne ak je mimo ocny dosah.
S aktualizaciou FW tiez som mal problem, ale ja som mal chybu ze mi nechcelo precitat s citacky z micro karty. Z klasickeho usb klucu mi to uz pekne aktualizovalo
S aktualizaciou FW tiez som mal problem, ale ja som mal chybu ze mi nechcelo precitat s citacky z micro karty. Z klasickeho usb klucu mi to uz pekne aktualizovalo
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
Tak zdá se že nová aplikace pro tablet doznala dost změn a už jsem si ani nepovšiml nějakého zaškobrtnutí mezi točením videa a focením. Nový FW jsem nahrál, dle popisu se toho asi moc zásadního nezměnilo, slibovaná funkce Home lock stále není. Podstatné ale je, že to zatím lítá a nepadá...
Tak dnes přišla nová podpásovka - nový model Phantom 3 Standard. Všechno vypadá že je horší, nicméně mě naštvali kamerou, která zvládá 2K7 rozlišení.... Inu vývoj jde kupředu....
Taky na to cucim. Mohli by udelat dalsi variantu stavajici P3 s tou 2.7K kamerou. To bych bral.