flire8 píše:
Internet je třeba pouze k aktivaci zařízení - bez toho nenastartujete vůbec motory. Pak už se dá bez něj v terénu bez problémů obejít. Samozřejmě, je výhodné pokud Smartphone / tablet jde doma k internetu připojit - minimálně k tomu, abyste si natáhnul k offline použití mapové podklady míst, kde zvažujete létat. Ale bez toho se dá obejít....
Jinak ovládat P3 pouze kontrolérem bez tabletu mi připadne jako koupit si Ferrari a jezdit s ním striktně jen na nákupy do Kauflandu a zpět. Cena tabletu / Smartfone už v celkové sumě asi hraje zanedbatelnou roli (pokud netoužíte po tom nej). Bacha také na seznam kompatibilních zařízení, případně si to předem vyzkoušejte (pokud to Váš prodejce umožní), zda Vám bude fungovat. Já mám na létání k dispozici Ipad Air - ten šlape zcela bez problémů, ale třeba telefon Samsung S3 mini mi pouze spustí aplikaci, ale s ovladačem / P3 už se nespojí, případně se zasekne.
Tak že aj tak potrebujem telefó abi som mohol letať neni to tak že dám do boku páčky. Ako pri predošlích modeloch a naštartuje?