dendoš píše:a ak bi som predsa len lietal s tým smartpfonom tak potrebujem na to internet v telefóne ?
Leda, pokud se budeš chtít s videem pochlubit rychle na jůtůbku
dendoš píše:a ak bi som predsa len lietal s tým smartpfonom tak potrebujem na to internet v telefóne ?
dendoš píše:myslím že či k tomu potrebujem internet alebo ten prenos funguje aj bez internetu v telefóne. Pítam sa pre to lebo smartfon mám ale internet v ňom nemám
potrebujes pro mapy on-line, ale daji se stahnout dopradu dle mista předpokládaného letani, a letat off-line bez netudendoš píše:myslím že či k tomu potrebujem internet alebo ten prenos funguje aj bez internetu v telefóne. Pítam sa pre to lebo smartfon mám ale internet v ňom nemám
dendoš píše:Ok dik už sa len rozhodnúť či kúpiť Profesional alebo advanced![]()
![]()
![]()
kulty píše:Zdrávím, tak už mám Fantoma taky doma. Koupil jsem Advanced + baterka + batoh... batoh je úplně dokonalej a ty peníze určitě stojí. Moje žena to říkala![]()
Chci se zeptat a požádat o radu... aktualizaci na Fantoma jsem udělal podle Tondy Schneidera v pohodě za což mu díky, nemůžu ale aktualizovat rádio...
Dělám to tak, že soubory z micro SD karty i s DCIM souborem zkopíruju na Flash disk USB 2.0 a vložím do rádia. Zapnu rádio, ale neděje se nic. Myslíte, že je to tím, že to dělám přes USB disk a ne s redukcí pro micro SD?
Dnes pojedu koupit redukci tak to snad půjde, už chci vyletět
Díky za rady.
flire8 píše:
Já normálně aktualizoval přes USB flashku. Na flashku nakopíruješ do kořenového adresáře pouze soubor P3S_FW_V01.02.0008.bin a nic jiného, pak to musí proběhnout OK. Stejně tak je možné propojit dodávaným kabelem Phantoma s vysílačem a zaktualizuje se to z micro SD karty vložené v Phantomovi.
Mj., jaký batoh jsi bral - ten skořepinový, nebo látkový? Nebyly by nějaké lepší fotky? Pokud máš tu skořepinu, vleze do ní i 10" tablet?
kulty píše:Zdrávím, tak už mám Fantoma taky doma. Koupil jsem Advanced + baterka + batoh... batoh je úplně dokonalej a ty peníze určitě stojí. Moje žena to říkala![]()
Chci se zeptat a požádat o radu... aktualizaci na Fantoma jsem udělal podle Tondy Schneidera v pohodě za což mu díky, nemůžu ale aktualizovat rádio...
Dělám to tak, že soubory z micro SD karty i s DCIM souborem zkopíruju na Flash disk USB 2.0 a vložím do rádia. Zapnu rádio, ale neděje se nic. Myslíte, že je to tím, že to dělám přes USB disk a ne s redukcí pro micro SD?
Dnes pojedu koupit redukci tak to snad půjde, už chci vyletět
Díky za rady.
Peterc píše:
Zdravím,
predpokladám, že na USB fleške máš na tento účel nepodporovaný formát súborov (NTFS), zformátuj (stačí rýchle formátovanie) na FAT32, znovu nahraj fw a určite to pôjde.
Peter
kulty píše:Zkoušel jsem to i přes propojení od Fantoma jak radil flire8... Fantom ve vypnutém stavu a pro beznaděj i při zapnutém a nic.