Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů
Re: Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů
Gratuluji Dominiku, prima záběry. Souhlasím s ostatními, některé záběry bych zkrátil, doplnil pozemními z druhého GoPro, popř. kamery/foťáku (možnost zoomu), s koptérou bych šel pro některé záběry nízko, pověsil do zatáčky a otáčením sledoval jezdce, popř. jel bokem vedle trati a jezdce sledoval. A kdyby byly i pozemní/letecké záběry z depa a vyhlašování vítězů, byla by to pecka. Ale to by už bylo jiné video a takhle je to pěkné:-).
Dík Ivan
To by sme museli byť viacerí aby som stíhal aj iné zábery
Ja som tam bol od toho aby som natočil niečo zo vzduchu .. takže taký "materiál" som si zobral ztamade.. Možno bang.sk spraví nejaké video na úrovni kde všetky spomínané veci budú.. (natáčali s profi kamerami zo zeme, fotili..) Čiže viem, že to nieje také aké by malo byť.. ale aspoň je to video z koptér, k čomu je toto vlákno.. Už sa teším až budem môcť strihať po večeroch a experimentovať so všeličím a všelijakými zábermi. Dnes bola odvysielaná reportáž na RTVS zo včerajšieho preteku. Je tam jeden môj záber, ktorý je desivo kvalitou dodrbaný
ale je tam... od cca 8:55 min začína reportáž http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/7601/70546
Dominik - tak to hej, keď filmovali na zemi aj inými kamerami
. V každém případě jsi jim dodal moc pěkné letecké záběry.
Nikto nepridáva videá, tak dám sem ešte jedno. Tentoraz je to Gelnica - okresné mesto. Zábery sú zo včera 24.7.2015 ale aj z 21.11.2014 (natáčané ešte starou P2).. Tiež som natáčal uputávku na Medzinárodnú šesťdňovú enduro súťaž, ktorá sa bude konať 07.09.2015 - 12.09.2015, tak som použil nejaké zábery kde je vidieť aj motorku - točené v Gelnici..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l0c-rfKkxQA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l0c-rfKkxQA[/youtube]
Máš to rozmazané.
A nad barákama a auty
A nad barákama a auty
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- gardenroute
On je Dominik tak trochu nepoučitelný, trochu povzbuzení asi špatně pochopil...
Nebo na Slovači "povolili stavidla"...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Zábery nad mestom a autami sú zábery staré... z minulého roku, natočené mojou prvou koptérou... nové zábery zo včera sú nad lúkami, lesmi... Predsa som to napisal.. 
Gardenroute netrep somariny ale radšej poriadne čítaj než niečo okomentuješ!
Keď už chcete sa tu hádať o zábery nad mestom, autami... ktoré sú staré, zdôrazňujem staré tak radšej ani nezačínajte lebo v tvojom videu Gardenroute tiež nieje všetko s kostolným poriadkom.. tiež lietaš nad budovami, ľuďmi (deťmi nad tobogánom!!!) a pod. a nikto ti to azda nevyčíta...
gardenroute píše:On je Dominik tak trochu nepoučitelný, trochu povzbuzení asi špatně pochopil...Nebo na Slovači "povolili stavidla"...
Gardenroute netrep somariny ale radšej poriadne čítaj než niečo okomentuješ!
Naposledy upravil(a) DominikVF dne sob 25.07.2015 19:13, celkem upraveno 2 x.
Dejfak píše:Máš to rozmazané.
Originál a vyrenderované video rozmazané nieje.. že to youtube zmrví, už s tým nič nespravím..
Dejfak píše:A nad barákama a auty
Točené ešte minulého roku, tak som ich skombinoval s novými zábermi.. ale tú omieľanú pesničku kto kde lieta asi netreba rozvádzať ďalej... Lebo tvoje videá tiež nebudú s kostolným poriadkom..
Nechápu jaký je rozdíl mezi starým a novým videem.
Prostě letíš nad barákama
Ale to sem nepatří.
Nebudem se k tomu vracet.
Prostě letíš nad barákama
Ale to sem nepatří.
Nebudem se k tomu vracet.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Staré video so starou koptérou P2 s ktorou som lietal bežne ponad domy, až pokiaľ mi nespadla na jednu strechu kde skončila na totálku = to sú staré zábery. Pochopiteľné z toho poznatku už je len to, že lietam teraz prevažne nad lúkami, lesmi.. ale čo je hlavné, štartujem mimo obytných zón (z lúky) .. ak by som pokračoval v tom ďalej, kľudne konkrétne mesto Gelnica som si mohol znova preletieť a mať aktuálne, čerstvé zábery kde by neboli stromy bez lístia ale boli by pekné zelené.. ako ste si mohli všimnúť je leto a v meste kde som lietal ponad domy, sú stromy bez lístia. (točené v novembri 2014) To že zaletím niekedy ponad dedinu v bezpečnej výške je druhá vec ale nelietam tam zakaždým.. Ponaučenie mám veľké to nemusím opakovať a preto nechápem komentáru typu "Gardenroute"..
Nepatrí to sem rozvádzať to áno ale začali ste si sami a ja sa len bránim v tom, že tvoje videá viď. napr. strana č.3, lietaš ponad hlavy ľudí
to je v poriadku, že? ... O tých deťoch už ani radšej nepíšem kde lietal Gardenroute..
Preto nemám rád poznámky takých ľudí, čo vodu kážu, víno pijú!
Nepatrí to sem rozvádzať to áno ale začali ste si sami a ja sa len bránim v tom, že tvoje videá viď. napr. strana č.3, lietaš ponad hlavy ľudí
Preto nemám rád poznámky takých ľudí, čo vodu kážu, víno pijú!
- gardenroute
Ty troubo, asi vůbec nechápeš smysl těch našich poznámek
Video "s tobogánom" je přes 2 roky staré, a HLAVNĚ, publikováno bylo už před těmi více jak 2 roky, takže proč to tady vytahuješ teď, kde jsi tehdy byl ???. Tady rozhodně ne...
Považuji za zbytečné něčím takovým znovu provokovat DNES, i když to bylo tehdy mj. na soukromém pozemku se souhlasem majitele a provozovatele, o ničem takovém v tvém případě nelze ani hovořit (!). Takže ty "netrep somariny", zanech urážek, a zamysli se nad tím, o čem to asi je, a jak sám sebe zbytečně ohrožuješ... Ani já jsem ti nikdy nijak nepsal, že létáš nad dětmi, baráky, vesnicemi, auty, dráty a já nevím nad čím vším ještě, vzpomeň si, co jsem ti řekl potom, co jsi spadl přímo mezi domy do vesnice (tvé nikdy nepublikované video, které jsem viděl) - doba se změnila, a je zcela zbytečně na sebe upozorňovat starým videem, byť nově publikovaným...
A Youtube nic takového jak píšeš "nemrví", pokud máš video správně pro YT vyrenderováno, NIKDY nic takového neudělá (rozhodně nic nerozmaže, jak tvrdíš), tak se na to nevymlouvej. Už před časem jsme ve vedlejším vlákně diskutovali doporučené hodnoty renderingu pro YT. Drž se toho, a Tvá videa i na YT budou OK....
Považuji za zbytečné něčím takovým znovu provokovat DNES, i když to bylo tehdy mj. na soukromém pozemku se souhlasem majitele a provozovatele, o ničem takovém v tvém případě nelze ani hovořit (!). Takže ty "netrep somariny", zanech urážek, a zamysli se nad tím, o čem to asi je, a jak sám sebe zbytečně ohrožuješ... Ani já jsem ti nikdy nijak nepsal, že létáš nad dětmi, baráky, vesnicemi, auty, dráty a já nevím nad čím vším ještě, vzpomeň si, co jsem ti řekl potom, co jsi spadl přímo mezi domy do vesnice (tvé nikdy nepublikované video, které jsem viděl) - doba se změnila, a je zcela zbytečně na sebe upozorňovat starým videem, byť nově publikovaným...
A Youtube nic takového jak píšeš "nemrví", pokud máš video správně pro YT vyrenderováno, NIKDY nic takového neudělá (rozhodně nic nerozmaže, jak tvrdíš), tak se na to nevymlouvej. Už před časem jsme ve vedlejším vlákně diskutovali doporučené hodnoty renderingu pro YT. Drž se toho, a Tvá videa i na YT budou OK....
gardenroute píše:Ty troubo, asi vůbec nechápeš smysl těch našich poznámek![]()
Buď tak dobrý a vysvetlí mi čo si myslel tým urážajúcim komentárom... k čomu to malo sledovať? Zle som si to vysvetlil? .. že nemám publikovať na verejnosť také videá kde lietam nad budovami, autami?.. Myslíš, že to tvoje video publikované pred dvoma rokmi, zapadlo prachom a nieje prístupné verejnosti?.. Berieš nové videá za tie, ktoré porušujú pravidlá a starých sa to netýka??..
gardenroute píše: i když to bylo tehdy mj. na soukromém pozemku se souhlasem majitele a provozovatele, o ničem takovém v tvém případě nelze ani hovořit (!).
Prečo si si tak istý, že lietam len tak kade príde bez oznámenia alebo povolenia, starostu, primátora??.. O každom videu, ktoré som robil nad dedinami a mestom vedel o tom primátor/ starosta! O každom! Povolenie som mal! Zábery vo videu "Gelnica" kedy lietam nad budovami, natáčal som Gymnázium, robil zábery pre jednu triedu na stužkovú v ktorej sa nachádzala primátorkina dcéra!
Keď ste si všimli, posledný čas som dával zábery z okolitých dedín... to, že som okrajovo po lúkach lietal okolo mesta Gelnica a použil som do neho staré zábery kedy som točil spomínanú stužkovú na Gymnáziu, zábery som použil preto aby som nejako "uzavrel" a mohol vyrenderovať video "GELNICA" a publikovať ho pre verejnosť. Nepublikujem videá len tu pre Vás na fóre ale aj pre iných ľudí, facebook a iné stránky kde si to moji blízky/ kamaráti pozrú aj tí čo pochádzajú z Gelnice..
Tak ako pre teba video z tobogánu je staré kedy si si možno neuvedomoval možné riziká aj keď ti to majiteľ areálu dovolil, tak isto moje video a zábery vo videu z Gelnice sú staré a vznikli ešte pred spomínaným pádom kedy som si neuvedomoval riziko , ktoré môžem spôsobiť.
Preto si myslí, že bolo zbytočne začať túto debatu výčitkami..
- gardenroute
Končím tu trapnou debatu citací mého původního příspěvku, než jsi začal házet urážkami a výčitkami, a ukazováním "on taky, on taky :o ". Asi by jsi si měl všimnout, že žádné urážky, výčitky, ani tahaní nějakého špinavého prádla tam nebyly... A jako, že jsem mohl.gardenroute píše:On je Dominik tak trochu nepoučitelný, trochu povzbuzení asi špatně pochopil...Nebo na Slovači "povolili stavidla"...
Howgh
- gardenroute
Nechť to zde nějaký moderátor dle svého uvážení promaže, ať sám zváží, kde začaly urážky, a kde skončili věcné připomínky...Díky.
K čomu bolo to, že som nepoučiteľný? To chcem vedieť.. k čomu??? Ja si stále budem stáť za tým, že som nič zle nespravil tentoraz.. Kľudne nech tú trápnu debatu admin zmaže ale chcem vedieť k čomu to bolo???.. Ozaj nechápem..
EDIT: a poprosím admina nech zmaže aj to moje video, nech už nieje hriech.. kľudne aj všetky moje videá ,keď mu to nezaberie veľa času zo svojho voľna..
Mrzia ma tieto debaty.. ale zase svoj názor si vyjadrím..
EDIT: a poprosím admina nech zmaže aj to moje video, nech už nieje hriech.. kľudne aj všetky moje videá ,keď mu to nezaberie veľa času zo svojho voľna..
Mrzia ma tieto debaty.. ale zase svoj názor si vyjadrím..