sampoalphascan píše:Tak jsem ti to vyzkoušel, 80% vpohodě, 90% taky ještě jedlé, těch 100% pravda už repráček trošku nestíhá.
Děkuji, já měl znatelný problém již při 80%. Nakonec jsem to zanesl na reklamaci do Pecky tak uvidíme jak se s tím poperou. Reklamuji repráček, ale hlavně přeskakující roller, to mě dovádělo k šílenství
Tak výsledek reklamace je takový, že ohledně zvuku si to mám nechat na 50% - prý zhoršení zvuku je dáno konstrukcí reproduktoru. Jinak řečeno repráček je na nic a je to vlastnost výrobku. Dále reklamované přeskakování rolleru prý nebylo zjištění.
REKLAMACE SE ZAMÍTÁ
A já mám nepoužitelný vysílač.... nevíte někdo jak dále postupovat? trvat u Pecky na opakování reklamace?
přeskakování rolleru myslíš to že když s tím pootočíš o jednu pozici tak ti to poskočí třebas o 30? Měl jsem totiž takovýto problém na mé DX9 která byla nová a koupena u astry. Vyřešil jsem to doma. Stačí přiletovat dva kondenzátory a problém vyřešen.
caven píše:přeskakování rolleru myslíš to že když s tím pootočíš o jednu pozici tak ti to poskočí třebas o 30? Měl jsem totiž takovýto problém na mé DX9 která byla nová a koupena u astry. Vyřešil jsem to doma. Stačí přiletovat dva kondenzátory a problém vyřešen.
No... můj problém je, že jsem s kolečkem netočil a pouze se ho prstem dotkl a hned to skočílo o několik položek. Předpokládám, že roller se má pohybovat tak, že 1 zoubek=1 položka. Mě se to občas pohybuje v MENU o několik položek aniž bych rollerem otočil o zoubek.
Ne nereklamoval, ale ten problém je stejný. S reklamací jsou jenom problémy není to žádný velký zásah do ovladače. rozebere se a na výstupy z enkoderu se naletují dva kondenzátory vůči zemi s hodnotou okolo 10-68nF. před nějakým velkým problémem je možnost to vyndat a poslat na reklamaci. Takto jsem nad tím přemýšlel.
Poslal jsem to zpátky Astře s tím, že s reklamací nesouhlasím. Zítra budu ještě do Astry volat a budu chtít mluvit přímo s technikem, který to posuzoval. Nevěřím, že jsem první, kdo jim to tam poslal! Připadá mi, že to na mě spíše zkouší, aby vysílač nemuseli posílat výrobci
O víkendu mi na DX6 odešla hlasová syntéza a od té doby nejde ani funkce přes kabel učitel - žák. Kamarád má stejnou zkušenost, toto se mu stalo již na 2 kusech nových DX6 a dokonce prý při víkendových teplotách okolo 35 st.C nešel vysílač zapnout do režimu vysílání, až druhý den. Astra to prý posílá na servis do Německa.
Zkuste mi prosím někdo poradit jak nastavit na přepínač aby se mi na samokřídle elevony při přepnutí vychýlily směrem vzhůru do definovalé polohy. pokud to lze.
nastavuji si první model na spalovací motor a potřeboval bych poradil jak nastavit dva režimy plynu? Jeden plyn s letovými volnoběžnými otáčkami, druhý plyn s přistávacími (nižšími) volnoběžnými otáčkami.
Mám na to jít nějak přes dual rates a nastavit si na throttle dva různé rozsahy páky serva?To je asi nejjedodušší řešení, že?
Velmi děkuji
EDIT: tak toto nelze, na throttle nelze dual rates
Pánové potřebuji poradit. Potřebuji ovládat na nové DX6 klapky. Mám je zapojené do Y kabelu. Ale logicky mi každé servo v klapkách chodí obráceně, takže jedno nahoru a jedno dolů. Jak nastavit vysílačku tak abych to jedno donutil chodit stejně jako to druhé? Všechny kanály jsou plné, plyn, směrovka, výškovka, leve křidélko, pravé křidélka a přes Y klapky. V menu zapnuto že křídlo mám osazené dvěma servama na křidélkách a jedním na klapkách.
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6