doerm píše:jinak prozradí mi někdo laicky rozdíl mezi těmi FBL ? Narazil jsem třeba na VBar, Microbeast, Spirit, 3GX, ale docela mě zaujala bavarian Demon3SX - znáte ji někdo ? Je teda pekelně dráhá(10k+) , ale má cosi jako záchranu. Koukal jsem na videa a něco o tom početl a vypadá to zajímavě. Při aktivování vrtulník začne okamžitě stoupat od země, což může být v krizovkách docela ok pokud to opravdu funguje - nemá s tím někdo nějakou zkušenost ? Nebo s něčím podobným ?
Dík
Litam Bavariana a musim rict ze je to dobre bezpadlo. Mam i Tarot ZYX a Align 3G ale ten Align je nepouzitelny. Spirit ma taky zachranu a lidi si jej moc chvali a je za polovicni cenu nez bavarian. Nicmene ja zachranu nemam a moje posledni dva pady by mi zachrana stejne vrtulnik nezachranila. Prvni pad byl na ruce nizko nad zemi a stisknout zachranu bych fakt nestihl a druhy ze spalovacim raptorem mi prasklo ocko na gripu a tam by zachrana taky nepomohla. Je to na zvazeni zda ji clovek potrebuje.
Pokud chces poradit tak se stav do Konetop na letiste. Jsou tam super lidi a nemas to tak daleko. Ja mam ted svoje heliny v totalnim rozkladu a nejak nezbyvaji penize na opravu protoze potrebuji do obou helin serva. Na jedne odesli pri padu a na druhe byly pomale a meli jiz vule tak jsem je narval do auticka. Ted setrim na serva a potom to dam dokupy a budu zase litat.