Wormsnake píše:
Wifi na kamere nikdy nezapinej pri letu nebo ti to muze spadnout WIFI a 2.4Ghz vysilace se navzajem rusi, pouzivaj stejne radiove pasmo.
Jo tak to mě ani nenapadlo, to je dobrá rada
Wormsnake píše:
Wifi na kamere nikdy nezapinej pri letu nebo ti to muze spadnout WIFI a 2.4Ghz vysilace se navzajem rusi, pouzivaj stejne radiove pasmo.
LaBurda píše:Teď si nejsem jistej jestli si rozumíme, myslím vrtule kratší oproti mnou zmiňovanými...nebo v tom je ještě něco ?..pokud jde o to s tou kamerkou tak předpokládám že o stabilitu by se měla postarat NAZA ?...čtu furt něco a mám toho plnou hlavu
říkám si že bych přešel na větší rám F450
Motory Turnigy Sk3 1240kv - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Motor.html
Regly afro 20A at mam klidný spaní
Jednotku NAZA m lite + GPS, jak tu někdo psal bec teda má naza v sobě ?!
Vrtule nějaký 8*4.5
No, já Ti rozumím velmi dobře, ale zdá se, že Ty nerozumíš tomu, co se pokouším sdělit. V tom článku je popsáno jak na coptera od samého začátku. Když obětuješ hodinku, tak se dozvíš odpovědi na otázky o kterých teď ještě ani netušíš že existují.. Samozřejmě že to není čtení povinné, jenom se snažím pomoci Tobě a ušetřit práci jiným s odpovídáním na zbytečné otázky.
A tento Tvůj druhý nápad na coptera vypadá o poznání lépe. Jenom já bych NAZA lite nepoužil ( tím nemyslím,že je špatná ) , ale to záleží na chuti každého soudruha. A vrtule tam dej raději devítky. Bude to dost těžké.
tomas1987 píše:Poradil by jste mi někdo prosim GPS jednotku k flip32 plus která funguje?