Motor TRX 3,3. Revo

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
77martin

Motor TRX 3,3. Revo

#1 Příspěvek od 77martin »

Ahoj modeláři, prosím o radu s motorem trx 3,3. Motor si nasaje palivo nebo jen velmi pomalu. Mám vyměněnou novou vložku válce s pístem. Zkoušel jsem i jinej karbec, jinou nádrž, nové hadičky, ale problém je stále stejný. Zkrátka tam palivo jde velmi pomalu, takže při nižších otáčkách chcípá a nemůžu ho ani naladit. Aby běžel, musím ho mít na čtvrt plynu. Zatím si s tím nikdo neví rady! díky Martin
Gozz

Re: Motor TRX 3,3. Revo

#2 Příspěvek od Gozz »

zkotroluj, jestli nemáš prasklou přírubu za motorem, kde vede svod k výfuku. Možná ti to při nízkých otáčkách špatně tlakuje nádrž.. Nebo aspoň to bylo řešení mého, podle popisu stejného problému..
Gozz

#3 Příspěvek od Gozz »

zkotroluj, jestli nemáš prasklou přírubu za motorem, kde vede svod k výfuku. Možná ti to při nízkých otáčkách špatně tlakuje nádrž.. Nebo aspoň to bylo řešení mého, podle popisu stejného problému..
Laco

#4 Příspěvek od Laco »

sundej hadičky od motoru i výfuku
tu od motoru zacpi a foukni do té na tlakování a poslouchej jestli nejde vzduch z nádrže - může být vadný O-kroužek na víčku nádrže
77martin

#5 Příspěvek od 77martin »

Díky za odpovědi, ale malá oprava! Zjistil jsem, že je chyba v nádrži. U kámošové se dostane palivo do motoru za cca 2sek., u mé to trvá 6sek. Zatím jsem ji vyčistil a propláchl benzínem, tak je to o něco lepší, ale pořád to není ono. K té hadičce s filtrem uvnitř nemůžu dostat, ani ji vyndat. Zkusím ještě nový těsnění a uvidím, dík Martin
Odpovědět

Zpět na „Auta“