Výběr vysílačky STARÝ

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Zamčeno
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr vysílačky

#241 Příspěvek od jyrry »

Pokud tedy Gr/SJ, na programování je prý mnohem intuitivnější nová řada vysílačů s dotykovým displejem - viz. příslušné vlákno, hlavně "janva9"...
jyrry.webnode.cz
perycko

#242 Příspěvek od perycko »

Dobrý den,potřeboval bych poradit jakou vysilačku si mám pořídit,lítam jen s vrtulnikami do budoucna i s akrobatickymi a aby šla připojit k PC na simulátor.Děkuji
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od ddano007 »

perycko píše:Dobrý den,potřeboval bych poradit jakou vysilačku si mám pořídit,lítam jen s vrtulnikami do budoucna i s akrobatickymi a aby šla připojit k PC na simulátor.Děkuji

S akymi vrtulnikmi teraz lietas a s akou vysielackou?
Na akrobaticku heli potrebujes aspon 6- kanalovy vysielac, t.j. prakticky hocico podla Tvojho vkusu, penazenky a poziadaviek. Tvoja otazka je asi ako: Ake auto si mam kupit, potrebujem s nim jazdit aj po dialnici 8) Osobne pouzivam Taranis, ma velke moznosti mixovania ( pri niektorych entry level vysielackach mas pevne dane mixy od vyrobcu), vystup na simulator a pri D-ckovej rade prijimacov lacnu telemetriu ( s dvomi odpormi si spravis monitorovanie baterky v poletuchu).
Ale skus si skor pozret podla svojej penazenky a sympatii vlakna o konkretnom modeli vysielacky...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od Jindra_S »

perycko píše:Dobrý den,potřeboval bych poradit jakou vysilačku si mám pořídit,lítam jen s vrtulnikami do budoucna i s akrobatickymi a aby šla připojit k PC na simulátor.Děkuji

Ve Spektrum řadě v podstatě cokoliv od DX6 nahoru. Nicméně v podstatě Ti bude stačit cokoliv, co má alespoň 6 kanálů a displej.
Jinak na takový dotaz se nějak moc odpovědět nedá - viz přirovnání k nákupu auta.
Zjisti si, kdo lítá ve Tvém okolí to, co bys chtěl lítat taky, zajdi za ním a pobav se s ním, co má za vysílač, co by chtěl jinak a pak se můžeš ptát tak, aby odpověď, kterou dostaneš byla přínosná.
-
perycko

#245 Příspěvek od perycko »

Teď lítám s mjx F49 takže obyč vysilačka,chtěl bych přejít na T-rex450 nebo klon HK450,takže vybírám spolehlivou a dobře programovatelnou vysilačku.Jak už tu bylo řečeno než dělat upgrade na střídavý motor atd. nebo koupit další o něco lepší helinu atd.je lepší koupit doporučený t-rex stejně ty peníze vyjdou na stejno.Bylo mi doporučeno koupit vysílačku připojit ji na simulator a zvykat si na ovladaní plus hrát si s nastavenim,což v pripadě teho Taranisu je asi plus čeština,pak koupit helinu a poprosit modelaře ať mi ji zaletí a seřídí vysilačku pak už jen lítat,padat a opravovat.
janva9

#246 Příspěvek od janva9 »

Pokud bych dnes kupoval rádio na vrtulníky, tak beru tuhle sastavu http://shop.graupner.de/webuerp/servlet ... anguage=en , k tomu přibrat Brushless control +Txx regulátor.
Ground Penetration Tester
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od ddano007 »

perycko píše:...Bylo mi doporučeno koupit vysílačku připojit ji na simulator a zvykat si na ovladaní plus hrát si s nastavenim,což v pripadě teho Taranisu je asi plus čeština,pak koupit helinu a poprosit modelaře ať mi ji zaletí a seřídí vysilačku pak už jen lítat,padat a opravovat.

To je dobry postup, na sime sa uci bezbolestne 8)
Ked to zvladnes na sime, v reale so 450kou to budes mat podstatne lahsie. ( Ja som lietal na sime skoro tri roky, kym som zacal lietat so 450kou a aj tak sa mi prvy polrok tak triasli ruky na packach, ze sa cudujem, ze sa mi nerozsypala vysielacka :lol: ).
Bolo by dobre ist po rozumy za niekym, kto heli lieta.
Taranis urcite heli zvladne, ale ako napisal aj Jindra_S, v podstate ti staci hocijaky 6 a viac kanal podla penazenky a sympatii. Pripadne este pozeraj na ceny prijimacov, aby bola pre teba prijatelna. Prajem stastnu ruku.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Ezio

#248 Příspěvek od Ezio »

Já lítam 3tim rokem. Začínal jsem (chybnou volbou na walkere), takže jsem v podstatě rok zabil válčením s nastavením a stabilizací, ale stejně jsem si téměř nezalital. Pak jsem přešel na rexe 450 a simulátor. Lítám normálně, spíš takové pohodové polítání (nějaké osmičky a tak), ale co můžu říct, při každém lítání se mi ruce třesou, jako poprvé, holt adrenalin a to vzrůšo je pokaždé :)

Jinak vysílačku mám walkeru devo 10, jestli se walkere neco povedlo,tak to jsou právě devo vysílačky. Mám v ní flashnuté deviation (info na deviationtx.com) a rádio tím dostalo zcela nový rozměr.

Lítám s ní hlavně heliny (protokol spektrum) a semtam jedno své letadlo.
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od Milan Nes »

Ahoj chlapi,

po dvouleté pauze se chci vrátit, co bych si měl pořídit ?
Lítal jsem naposled s fujtablou 8 a vyhovovalo, nevím kam se to za ty dva roky posunulo.
Má smysl nějaký ten Tetris? Nebo Hott ?

Chci lítat F3K / EPA kombat na relax a plánuju jednoho termik universála.

Takže opravdu jen 3 letadla a stop stav - ne jako dřív, což i byl jeden z důvodů proč vznikla ta pauza.

Celkem by se hodilo aby to umělo hlásit výšku nebo jí ukázat - to sem vždycky u Káček chtěl ....

díky

Milan
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
mab
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od mab »

Za mě jedině Taranis.

Pokud bys chtěl probrat co umí a případně později poradit s nastavením tak zavolej. Telefon snad ještě máš.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od Genagen »

Milan Nes píše:po dvouleté pauze se chci vrátit, co bych si měl pořídit ?

V soucasne dobe to mam srovnane nasledujicim zpusobem. Nejlepsi pomer cena/vykon - asi Taranis. Tam to mam ale jenom vyctene z for. Ale principalne se mi moc libi. Nebo kdyz finance neomezuji tak Jeti (ten pouzivam). Super vysilacky a dnes IMO nejlepsi a nejrsisi ekosystem.
Lark

#252 Příspěvek od Lark »

Co mystlíš tím "nejrsisi ekosystem"?
pachop
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od pachop »

Za mě taky taranis, používám ho jak na f3k, tak na větroně
P
http://www.pacho.cz
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od Milan Nes »

Jetinu jsem uvažoval taky, ale budget je mimo, nechci plastovou eco verzi ale ten krásný kov.
Ale vzhledem k tomu že to plánuju stejně jako doplňkovou zábavu a ne už jako hlavní náplň života jako dřív to asi vyhraje Taranis.

Zatím je favorit a za ním Futabka 8 super.
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
zdzd

#255 Příspěvek od zdzd »

A nepsal jsi, že F8 už máš?
Zamčeno

Zpět na „Výběr vysílače“