Chtěl bych si koupit LiFe baterie ale nechce se mi kupovat novou nabíječku, mám UDP2 a tak sháním někoho kdo by měl novou verzi SW 8,50 pro ISL 6-330 a byl ochotný ji přenechat.
UDPII(ISL330) nejde jednoduše flešnout- musí se vyměnit EPROM(naprogramovaná na novou verzi FW).Jinak při překopání z UDP na ISL se musí překalibrovat (kvůli LIxx)-což je mnohdy zdlouhavá procedura.
předělával jsem UDP2 na ISL na v.8,06 a to nebyl problém, přeprogramovala se Epromka a udělalo se pár úprav na desce a šlapalo to. V SW 8,06 ale není program na LiFe tak se pokouším sehnat novou verzi 8,50, která už tyto články umí.
Fakt nikdo tuto programovou verzi nikdo nemáte? Dá se to vyčíst z Epromky z upravené UDP.
nibas píše:paměť tam je EPROM 27C256 a k tomu SW, fungovat to bude určitě, otázkou je jak přesně, já tam mám v.8,06 bez kalibrace a je to OK
Už to není ISL 330 ale 430, takže si myslím že by to mohlo chodit.
Nemáš prosím schema na programátor 27C256?, EPROMku už mám z domácích zásob, jen mi to nebere ani jeden z mých programátorů
nibas píše:předělával jsem UDP2 na ISL na v.8,06 a to nebyl problém, přeprogramovala se Epromka a udělalo se pár úprav na desce a šlapalo to. V SW 8,06 ale není program na LiFe tak se pokouším sehnat novou verzi 8,50, která už tyto články umí.
Fakt nikdo tuto programovou verzi nikdo nemáte? Dá se to vyčíst z Epromky z upravené UDP.
čau, chci se zeptat jak to dopadlo s verzí 8.5, sehnal jsi jí ?? A jak ti šlape ta verze nižší ?? Máme z brachou každý jednu a potřebujem to předělat. Kdybys poradi bylo by to super.
radar píše:nemáte někdo prosím návod ne flashování Graupner Ultra Duo II, chtěl bych ji koupit, jaký přípravek? a jak je to s dostupností firmware (od Schulze)?
do čeho se to ukládá do samostatné EEprom? do Atmelu, PICky?
jak jsi uspěl při hledání návodu na fešnutí Graupnera ?? Taky by se mi hodil.
radar píše:nemáte někdo prosím návod ne flashování Graupner Ultra Duo II, chtěl bych ji koupit, jaký přípravek? a jak je to s dostupností firmware (od Schulze)?
do čeho se to ukládá do samostatné EEprom? do Atmelu, PICky?
jak jsi uspěl při hledání návodu na fešnutí Graupnera ?? Taky by se mi hodil.
nic moc, velmi dobře mi poradil arda1, museli by se u některých verzí firmwaru upravit součástky na desce, nakonec jsem koupil Schulze ISL 6-430
jak jsem již psal, mám graupnera UDP II předělanou na ISL6-330 SW v.8,06 a šlape naprosto perfektně. Chci přejít na LiFe články a nechce se mi kupovat nový nybíječ, proto sháním nový SW na úpravu nabíječky. SW v.8,5 umí všechny Lixx baterie.