Zdravím,
Chtěl bych se zeptat na nějaké otázky, pokud někdo můžete odpovědět.
Budu si objednávat Spirita do GAUI NX4 (motor žhavík OS 37) a:
1) GAUI NX4 má uložení bezpádla tak, že je: oboustranka, kovová podložka, další oboustranka, bezpádlo. Viz obrázek.
- doporučili by jste také takto montovat Spirita?
- je v balení dost oboustranné pásky na obě nalepení? Nebo v nějaké vrstvě použít klasickou oboustranku?
2) Přemýšlel jsem i nad objednáním bluetooth modulu, ale pořád nemám žádný Android, ale jenom iOS. Je do budoucna nějaká možnost zprovoznit ten BT modul s iOS (vím, že tam byly nějaká omezení, ale třeba se už něco změnilo) ?
3) Governor

. Pokud můžete napsat nějaké info, rád bych věděl (hádám, že bude asi součástí banky, ale raději se ptám):
- zdali bude governor fungovat s klasickým přijímačem - mám 8CH (ptám se kvůli počtu konektorů na bezpádle).
- Doufám, že governor bude fungovat společně se záchranou - že se něco nebude vylučovat... Zisk gyra by mě tolik nebolel, kdyby se dal natvrdo do jednotky.
- Jaký senzor k motoru (v případě spalováku) bude použit? Zatím používám Align RPM senzor a je zapojen do 3GX. Takže otázka je, zdali s objednávkou počkat na dostupnost senzorů nebo zdali tam bude nějaká kompatibilita se senzory, co jsou na trhu.
Předem díky za odpovědi!
Roman