Robertek píše:wroum píše:Abu píše:wroum píše:tak na to bacha, je Optima a taky Optimka
To ovsem kazdy jednoduse pozna, Optima je v letu jeste videt, Optimka uz ne, ta je jen slyset ....
tak to sem zvedavej jak budu po sluchu litat, pod 500W proste s optimkou nepujdu, to mi cest nedovolia taky bych uz chtel neco sviznejsiho
Hele co tam budeš dávat za pohon!!??? Já jen že taky uvažuju že bych si pořídil optimku, na chatě na to mám dobrej prostor a tady v Praze taky. No né že bych potřeboval zrovna 500W ale nějakej pořádně svižnej pohon tam dám. Kámoš tam má nějakou megu AC či co s lipolkama a teda nic moc, jenže tam bych to odhadoval tak na <150W. Kolik ti váží prázdná (já už sem teda psal i L.S. o tohle info) tak jen ze zvědavosti. No né že bych do toho zase chtěl dávat moc prachů tak se poohlídnu po nějakym pohonu na HC. Jen mě stejně hlodá hlavou dát tam 8x1200 NICD, já sem prostě fanda NICD (ale asi tam stejně dám nějaký lipol).
Trup s VOP ma cca 130g (radsi este prevazim). Kridlo budu nechavat teprve delat (takze si muzu rict o maximalni vyztuzeni)
Budu davat (posledni varianta - treba se muze jeste zmenit):
motor: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=5421
regl: 70A
aku: 3cl Lipol kolem kapacity 3000 a samozrejme s prislusnou proudovou zatizitelnosti.
vrtule cca 10-11" a prikon pres 600 W