nákup náhraních dílů i celků mimo tuzemsko - zkušenosti

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mraky

nákup náhraních dílů i celků mimo tuzemsko - zkušenosti

#1 Příspěvek od mraky »

Zdravím,
narazil jsem na web banggood.com a když si tam zadám ceny v korunách, tak některé položky jsou levnější než u nás, a tak mě napadlo jestli se opravu vyplatí nakupovat tam, a taky mě zajíma způsob platby (anglie) a kolik stojí poštovné, takže kdo máte nějaké zkušenosti, svěřte se! a nemusí jít ani o uvedený web, jestli víte o nějakém lepším, taky mě to zajímá.-))
kraro

Re: nákup náhraních dílů i celků mimo tuzemsko - zkušenosti

#2 Příspěvek od kraro »

Občas tam nakupuji a vše bez problémů. Měj však na paměti, že pokud překročíš v přepočtu 22 €, tak budeš platit DPH a pokud 150€, tak i clo. Něco málo věcí mají i ve svém evropském skladě a při nákupu zde se tě clo a DPH netýká

Kód: Vybrat vše

http://eu.banggood.com/
Kamikaze591

#3 Příspěvek od Kamikaze591 »

Nedávnou jsem objednával z UK skladu. V pátek objednáno, ve středu doma. Bylo to za obyč poštovné a ještě rozdělené do 2 balíčků.
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lubosh »

Na banggood.com už jsem párkrát nakupoval - před Vánoci jsem čekal 8 týdnů, v lednu už jen 6.
Poštovné zdarma.
Z UK skladu do týdne, poštovné kolem 13 kč.
Vše bez problémů.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
igorb

#5 Příspěvek od igorb »

Lubosh píše:Na banggood.com už jsem párkrát nakupoval - před Vánoci jsem čekal 8 týdnů, v lednu už jen 6.
Poštovné zdarma.
Z UK skladu do týdne, poštovné kolem 13 kč.
Vše bez problémů.

ani by som nepovedal, pred vianocami som objednal 2 CX-10 jednu z ciny druhu z UK, prisli po 4 tyzdnoch v rozmedzi asi 2 dni :- )))

a tuto skusenost mam viac krat potvrdenu, dost casto tam ponukaju veci ktore nie su skladom napriek tomu ze su oznacene ako na sklade, podla mna maju nejaku optimalizaciu nakladov vo forme zozbierania hromady objednavok a rozoslania az to dorazi ... teraz mam napriklad nieco objednane uz 6 tyzdnov a ine tiez objednane z vychodu uz davno prisli, takze treba s tym pocitat

a na adresu povodneho autora ... ano ak sa tam pozries vidis tam vzdy aj postovne ... v 99% je to zdarma presne ako pise Lubosh ... podobne je to na Ebay ... v hobbykingu si to nechas prepocitat a vidis, nie je nad cim spekulovat, aj ked musim povedat ze uz to raz urobilo dobru kravinu ked som dostal postovne nepochopitelne vysoke ... vsetko som strornoval, urobil som objednavku nasledujuci den a vsetko bolo OK, podla mna mali nejaku haluz v softveri ... proste kontrolovat
Tsisters

#6 Příspěvek od Tsisters »

Nakupuju u bang... často a zatím spokojenost, na delší dodací lhůtu jsem si zvykl a počítám s ní. Taky jsem už reklamoval a naprostá spokojenost, chtěli číslo objednávky, popis chyby a video jak se projevuje a poslali okamžitě nový. Zatím pokaždé prošlo bez záchytu celníku a to jsem kupoval věci i za 2K
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Majklik

#7 Příspěvek od Majklik »

často nakupuju z Banggoodu i jiných čínských obchodů, vše platím přes PayPal a zatím naprostá spokojenost.
martin_b
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od martin_b »

BG je dobry , mam od nich 2x CX10, zarovky, svitilnu za 350Kc, ktera je bombasticka, led pasky apod., jo vlastne dneska poslali mejlovou reklamu na ero - neee aero :wink: - pradlo, akorat sla kolem PC zenuska a ze se ji libi, tak jsem to za tech 180 Kc objednal. ale nekdy se daji napriklad LEDky koupit uz i u nas za stejnou cenu.

Nicmene jsem naposled kupoval dve zarovky LED 25W a na jedne mi prestala svitit pulka ledek. Nelenil jsem, vyfotil, poslal a oni mi poslali novou (dnes prisla :D )

Jenze mezitim jsem se v rozbite zarovce postoural, prepajel kontakty a ejhle - zacala fungovat a uz 14dni jede bez problemu.

takze nakonec mam 2 + 1 zdarma :lol:
http://mojeletadla.unas.cz
mclei
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mclei »

Dřív jsem spoustu maličkostí kupoval na DX.com, teď převážně na BG. I doručení je o něco rychlejší.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“