Nové Fórum o akrobacii
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové Fórum o akrobacii
Havel píše:www.napajedlarc.tym.cz/forum nové fórum o akrobacii a 3D létání
Preliezol som si to: Zábavné
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
nechapem preco vsetci chcete svoje forum.....to sa mi zda cudne .....ved ich je uz dost 
letieť vodorovne nieje také ľahké ako sa zdá
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Gregi13 píše:Myslím si, že je lepší udělat jedno fórum třeba jenom o karboacii, než udělat fórum, kde je všeckúplně přeplněné a nikdo se v tom nevyzná.
Proti vzniku odborných fór nič nemám. Ale musí to mať nejakú úroveň. Nemôžeš ty ako zakladateľ dať jeden príspevok o Krillovej Katane (ako keby bola u teba na spadnutie) a v inej sekcii sa spýtaš na výhody, nevýhody SS motorov
To ma dostalo
Zakladateľ buďto má vedomosti a radí (zúčastňuje sa fóra), alebo mlčí a moderuje fórum v rámci slušnosti... Alebo je ešte tretia možnosť (Rc Mania) zakladateľ má vedomosti, vie o čom... a predsa stojí ticho v pozadí...
Naposledy upravil(a) LV dne sob 22.03.2008 13:29, celkem upraveno 1 x.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Gregi13 píše:Myslím si, že je lepší udělat jedno fórum třeba jenom o karboacii, než udělat fórum, kde je všeckúplně přeplněné a nikdo se v tom nevyzná.
To uz samozrejme davno existuje -
http://www.akroforum.cz/
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Sarah píše:Uff, jako, jo je pekny mit svoje forum ale kdyz sem si precetl co tam je tak.. Nic proti, je to kazdyho vec, ale divim se ze to takhle prezentujete, ja bych se asi stydel, obsah absolutni nula a uroven taky.. Ted me ukamenujete
rozhodně Tě kamenovat nebudu, to fórum je nesmysl dvou puberťáků...obsah nic. A Chtěl bychvědět jestli jim Dan Hrachovec dovolil používat obrázky svý Katány...
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
- seafire19
- Kontaktovat uživatele:
RC mania jsou nesmrtelná a jsou naše
, přece jenom už i absolutní začátečník tady všechno najde
Já mám na našem brodském webu tady fotky Dana Hrachovce, ale jsem s ním stále v kontaktu, takže mi je dovolil.
Já mám na našem brodském webu tady fotky Dana Hrachovce, ale jsem s ním stále v kontaktu, takže mi je dovolil.
Yak 54 (35 - 60 ccm) (dodělává se)
Blast 3D (freeair)
Wayfarrer (moje, 6,5 ccm)
Sioux (el. větroň, Valentamodel)
Algol (el. akrobat)
Ultimate (stavím)
www.modelhb.com
Blast 3D (freeair)
Wayfarrer (moje, 6,5 ccm)
Sioux (el. větroň, Valentamodel)
Algol (el. akrobat)
Ultimate (stavím)