VBar NEO
VBar NEO
Mikado ohlásilo nový VBar - VBar NEO. Má mít nový hardware i software.
Hardware bude mít nové sensory, připojitelný externí sensor a má být verze s integrovaným přijímačem pro VBar Control.
Ze softwarových funkcí bude hodně lidí zajímat záchrana.
Myslím si, že VBar NEO bude i ve verzi pro letadla. Mikado o tom už dlouho mluví, ale v tuto chvíli nic oficiálně neuvedlo.
Hardware bude mít nové sensory, připojitelný externí sensor a má být verze s integrovaným přijímačem pro VBar Control.
Ze softwarových funkcí bude hodně lidí zajímat záchrana.
Myslím si, že VBar NEO bude i ve verzi pro letadla. Mikado o tom už dlouho mluví, ale v tuto chvíli nic oficiálně neuvedlo.
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: VBar NEO
Jen aby se tyhle vývojářské fičury dali dál šimrat na place přes debilofóóna a appku. Jinak to pozbývá praktičnosti - záchrana je mi k ničemu. 
Snad si to zabezpecili tak, aby neprisel chvilku po vydani dalsi KBar a podobne
A v com bude lepsi ako bezpadla ktore su na trhu so zachranou? Preco by som si mal kupit ich krabicku? Aku pridanu hodnotu dostanem?
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to bereš takto, pak raději zůstaň u bezpádelových jednotek, které teď létáš
Byl by jsi zklamaný tím, že to jenom funguje. To víš, vodotrysk to nemá a věnec buřtů k tomu taky nedostaneš.
Byl by jsi zklamaný tím, že to jenom funguje. To víš, vodotrysk to nemá a věnec buřtů k tomu taky nedostaneš.
Podle vseho to bude mit podobnou "zachranu" jako Brain.
Nechame se prekvapit, ale ja asi zustanu taky u sveho bezpadla
Nechame se prekvapit, ale ja asi zustanu taky u sveho bezpadla
Spirit System
Skusil som Align 3G, ZXY, Microbeast, Vbar, Brain a skoncil som pri tom ktore mi najviac vyhovuje a som max spokojny a menit nemienim.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
OPR píše:Pokud to bereš takto, pak raději zůstaň u bezpádelových jednotek, které teď létáš![]()
Ziadny V-vodotrysk a ziadne V-buřty tak sa ziadny V-Bar nekona...
IgorGSM píše:Skusil som Align 3G, ZXY, Microbeast, Vbar, Brain a skoncil som pri tom ktore mi najviac vyhovuje a som max spokojny a menit nemienim.
Suhlasim. Len som zvedavy ktora jednotka ti sedi z hore uvedenych najviac?
Myslim, ked si uz tolko vyskusal, tvoj vyber hodnotu ma.
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)
Citaj v podpise 
Wow. Já to bral jen jako zajímavou informaci. Ne že mají všichni prodat bezpádla. VBar je mnohými piloty, kteří bych řekl umí dost dobře létat, oceňován pro svůj letový projev. No a nyní bude díky záchraně VBar dostupný také pro začátečníky. To je vše. Pokud někdo do lítání fakt šlape, záchrana ho moc nevytrhne 
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
Hum4nfrog píše:Wow. Já to bral jen jako zajímavou informaci. Ne že mají všichni prodat bezpádla. VBar je mnohými piloty, kteří bych řekl umí dost dobře létat, oceňován pro svůj letový projev. No a nyní bude díky záchraně VBar dostupný také pro začátečníky. To je vše. Pokud někdo do lítání fakt šlape, záchrana ho moc nevytrhne
Přesně tak jsem Tvůj příspěvek pochopil. Dalo se ale očekávat,.že se zase začne řešit, který FBL systém je lepší. Bohužel...
Logo 500 VBar, nano CPX
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Mne příjde, že příští požadavek po novém bezpádle, nebo příští aktualizaci fw je, aby to pilotovi ještě zatleskalo, popřípadě poděkovalo za zakoupení výrobku s ujištěním že to co si vybral, si vybral znamenitě a že lépe si vybrat opravdu nemohl.
A po ráně, kdyby náhodou nestihl cvaknout tu záchranu, by to bezpádlo mohlo pronést ......
"... dnes jste to roznesl znamenitě.... "

A po ráně, kdyby náhodou nestihl cvaknout tu záchranu, by to bezpádlo mohlo pronést ......
"... dnes jste to roznesl znamenitě.... "