volmar píše:...je delanej na svah a ty kridla nevypadaj spatne polystzren/balsa ale nevim nikdy sem to nevidel...
On píše o 4020 FILIP 600 Mk. V ARF - to nie je PS/balza:
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... &zbozi=151
volmar píše:...je delanej na svah a ty kridla nevypadaj spatne polystzren/balsa ale nevim nikdy sem to nevidel...
Surgical píše:Asi myslí http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=24&zbozi=157, a to už rozdíl oproti EasyFly bude
Lindbergh píše:Další bude určitě nějaká rychlejší 3 metrovka
Lindbergh píše:rohe píše:Lindbergh píše:Ahoj kluci,
rozhodl jsem se pořídit další éro do baráku a to od firmy rcm-Pelikán 4020 FILIP 600 Mk. V ARF.......
Neláká tě něco většího než jen rozpětí 2m ??? Vždyť to bude skoro stejné jako EGE.
No to si piš, že láká!!! A jak!!! Ale kam to mám v bytovce dát a jak s tím mám jezdit na letiště v Octavii?

Lindbergh píše:Tak přesně k něčemu takovému bych se chtěl snad během letošního roku prokousat, nazbírat zkušenosti a splnit si sen... Zatím po EGEm stavím Filipa 600... Myslíš, že bude dostatečnou průpravou, abych z něj mohl přejít na podobný model, který zde nabízíš? Ta zmínka na www, že není pro začínající modeláře mně trochu děsíVidím v podpisu, že vlastníš také Filipa i když sport...Mohl by jsi mně poreferovat, jestli si nemám dát při stavbě Filipa na něco pozor? Nějaký špek, nebo něco, co tě při stavbě zaskočilo...? Děkuji za odpověď.
Lindbergh píše:To rohe: No možná že máš chlape pravdu... Já mám okolo sebe modelářů ažaž...A v tom je možná ten problém...Kdybys viděl na jaký jsou úrovni...no fakt síla...většinou jsou to borci, kterým nasahám ani po kotníky a koukám na ně s úctou, i když jsou třeba o 20 let mladšíProto možná ta trocha mála sebedůvěry, ale na druhou stranu jsem stejně chtěl VLASTNIT něco podobného, jako je ten Filip...Nějakou hodnou klidnou dvoumetrovku na klidný polítání...Nějakýho tříapůlmetrovýho pašáka si časem taky pořídím. Nyní trénuju s YAK-3 na kombat, je to děsně rychlá mrcha, kterou jsem už 2x zrušil a ti profíci okolo mně tvrdí, že je to dobrá průprava na rychlé reakce, což je teda fakt! Až zvládnu na 100% tady toho vzteklího hajzla, sebedůvěra půjde asi dost nahoru
Měj se a ať tě to lítá chlape
rohe píše: A Filip hodnejší než EGE??? No nevím, možná jsem jen štoural, ale to je mi divné. Já když srovnám 2,8m rozpětí a EGE, tak mám jen špatný pocit s hodu, jsem špatný oštěpař (doladí se), ale jinak když je to nahoře, tak bych řekl, že ta 2,8m je daleko klidnější a ladnější na ovládání.
Abu píše:A s tim vrhanim pri startu, to je jen otazka vykonu motoru, spravne namotorovanej elektovetron se ti sam vytrhne z ruky
rohe píše:Tak tohle vůbec neberu, není to jen výmluva, ale přemotorovaný elektrovětroň už není větroň, to si můžu pořídit jiného dravce.![]()