Futaba T14SG
Re: Futaba T14SG
Fasstest melduje telemetriu a cas. Fasst by cas hlasit mohol, a nehlasi .Mne to chyba.
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
Tak fasst neumí telemetrii, proto nemůže hlásit čas. Co se na tom nedá pochopit?
Pavel Bartoš
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
co je k nepochopení na tom, že stopky běží v rádiu a telemetrie pro jejich funkci netřeba? Ten software musel psát někdo od nás z firmy, tam se nejdou podobní experti na míle odtržení od reality..barty7 píše:Tak fasst neumí telemetrii, proto nemůže hlásit čas. Co se na tom nedá pochopit?
OK2WY
Pravda, přečetl jsem znovu a už nebudu pít.
Edit: Pod vlivem odpovídat.
Sorry .
Edit: Pod vlivem odpovídat.
Sorry .
Naposledy upravil(a) barty7 dne sob 07.03.2015 8:26, celkem upraveno 1 x.
Pavel Bartoš
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to vezmu logicky podle funkcí v rádiu, kde se podle různeho nastaveni funkce bud aktivuji nebo de aktivují, tak když pri fasstu na stopkach jde nastavit mluveni na ano, tak predpokladam, že bude pracovat.
Letadla, auta.
oscar píše:Pokud to vezmu logicky podle funkcí v rádiu, kde se podle různeho nastaveni funkce bud aktivuji nebo de aktivují, tak když pri fasstu na stopkach jde nastavit mluveni na ano, tak predpokladam, že bude pracovat.
Rad sa necham poucit, ako nastavit FASST aky hlasil cas.Napis kroky pripadne stranu v manuale...
Dakujem.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsi nepochopil o co mi zde slo.
Pokud při Fastu najedu na stopky a jde tam nastavit mluveni na ano, tak predpokladam, ze ma mluvit. Pokud je tato funkce u Fasstu nefunkcni, nemá tam v nastaveni co delat. A co se tyce manualu, jsem znej trochu zklamanej, nejvic co je od Astry. Podstatne je lepsi od Robbe.
Pokud při Fastu najedu na stopky a jde tam nastavit mluveni na ano, tak predpokladam, ze ma mluvit. Pokud je tato funkce u Fasstu nefunkcni, nemá tam v nastaveni co delat. A co se tyce manualu, jsem znej trochu zklamanej, nejvic co je od Astry. Podstatne je lepsi od Robbe.
Letadla, auta.
Takze ,podla manualu od Astry s fw 5.0 to melduje cas aj pri FASST .
Chybycka se vloudila do fw 4.0.
Chybycka se vloudila do fw 4.0.
oscar píše:Skoda ze fw. 5 nemohu dat, kvuli prijimacovym klonum
...taky tak. Kvoli klonom v EPP ostavam na 4.0.
Já taky zůstávám na 4.0, ale to je začarovanej kruh. Nechci skončit s aktualizacema, kvůli klonům ve dvou ozembouchách. Ale jinudy asi cesta nepovede, než se starých klonů zbavit. Nebo ne?
Pavel Bartoš
No ja sem koupil origo prijimace, mam taky dva plackolety, cena je sice 1/2 letadla, ale na druhou stranu kdyz mas 16k na radio tak mas i na 2 prijimace...
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
No jasně, nedá se nic dělat. Nebo jak už tady někde padlo, koupit nové frssky, který už na to reagovalo.
Pavel Bartoš
H1N1 píše:No ja sem koupil origo prijimace, mam taky dva plackolety, cena je sice 1/2 letadla, ale na druhou stranu kdyz mas 16k na radio tak mas i na 2 prijimace...
asi tak ... ale ono na ty plackolety s poletováním kolem hlavy by to mělo být OK i na ty klony. Jak jsem pochopil, tak nejde až na výjimečné případy o výpadky řízení, ale výpadky paketů tak na nějaké řízení polyšových desek kolem sebe by to nejspíš nebylo kritické. A pokud někdo na klonech ujíždí tak třeba FrSky co jsem někde četl už pro své FASST klony má nějaký update firmware, co to pokrývá plně.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Ja prave pouzivam asi osm oranzad z HK a naprosto bez problemu. Jednu provozovanou i ve spalovaku. Jinak jeste ctyri Futaby. A prave jednou mi ero na futabu spadlo. Prijimac bez problemu vyreklamovan.
Ale, muj dotaz na tento prijimac http://www.jino.cz/prijimac-r2008sb-2-4-ghz-fhss-s-fhss-8911.html , je bez problemu provozovatelny u tohoto radia i fw. 5.0 ? Videl bych to, jako nahradu za klony. Nenasel jsem u neho dosah. Diky.
Ale, muj dotaz na tento prijimac http://www.jino.cz/prijimac-r2008sb-2-4-ghz-fhss-s-fhss-8911.html , je bez problemu provozovatelny u tohoto radia i fw. 5.0 ? Videl bych to, jako nahradu za klony. Nenasel jsem u neho dosah. Diky.
Letadla, auta.