Traxxas Summit nebo E REVO poraďte při výběru díky

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
martinD

Re: Traxxas Summit nebo E REVO poraďte při výběru díky

#16 Příspěvek od martinD »

ja osobne si tiez myslim, ze s nejakym expedicakom by sa tvoja kreativita a zrucnosti vyburili najlepsie :)

co sa tych predoslych dvoch aut tyka, hodim sem uplne iny napad a sice http://rchobbyracing.cz/Agama%20buggy%2 ... rc%20model

1/8 truggy je velkostna kategoria ereva akurat kvalitnejsia, odolnejsia, lahsie rozoberatelna, o nieco lahsia, viacej nastaveni. Da sa pohrat a spravit z toho cestnu masinu, rovnako sa to da zdvihnut, zahustit diferaky a mat z toho nieco do tazsieho terenu.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
marcus007

#17 Příspěvek od marcus007 »

č,swenak...tak jak to tady čtu o tom summitu seš asi nějak už rozhodnutej já doporučuji traxxase klidně summita 1/10mám ho taky asi dva roky a ze střídákem auto je odolný a navíc můžeš i na expe.což s revem ne moc.auta se dají jednoduše přestavět a to už víš..jinak ten rozdíl sumec verzus revo není tak až markantní ze sumcem máš výhody redučku,uzávěrku a široky kola.já např zapojím za sumce kočárek a povozím prcka 8) :D a na blbnutí je to paráda a hlavně neřeš to že jsou díly plastovy..má to svuj smysl někdo to tu psal traxxas ma taky tuning osy ramena...tož teda dobrou volbu přeju já dělám auta už 8let a něco snad vím....marcus007
swenak

#18 Příspěvek od swenak »

Díky kluci. Ten Traxxas se mi zamlouvá, proto jsem o tom začal uvažovat. Líbí se mi integrované tlumiče a celkově konstrukce a jsou na ně dobré reference. Pokud bych ale našel něco lepší, tak se nebráním. Jen mám rád kvalitu, ta mi dává dobrý pocit a není nutné to na tom vidět, stačí ten pocit:-) Důvod, proč to řeším je opravdu hlavně ten, že E-revo se mi líbí, (až na křídlo), ale vhodnější pro budoucnost mi prišel Summit a proto se neumím rozhodnout :-) Je ale fakt, že je to asi jedno, je to pak jen o času a penžích, co z čeho udělám.
ivosh

#19 Příspěvek od ivosh »

Přidám taky názor. Mám e-revo se střídavým motorem tři roky. Je to super auto, je s ním zábava, ALE... Jeho rychlost ho paradoxně omezuje ve využití (pokud to chceš na občasnou rekreaci): musíš mít kde jezdit, musíš mít na rychlost náladu, nesmíš ho chtít půjčovat dětem (leda nastavit EPA na rádiu, jinak s tím někoho zabijou), není do vhka. Je to individuální, ale já jsem s ním byl venku za ty tři toky tak 20x :( Což mě samozřejmě hrozně mrzí a chci to změnit, ale body výše jsou částečně na vině. Kdybych měl poblíž vhodnou trať, bylo by to snad jinak.

Proto teď uvažuji, že bych přikoupil něco na pomalejší jízdu - nejspíš Summita. Pomalé plazení a scale jízda má také něco do sebe a to je s Revem bez šance - na poklidný výlet ho vzít nemůžeš. Jeho minimálka díky nesenzorovému stříďáku je tak 1-2 km/h, zapomeň, že by se kola mohla jen pomaličku otáčet. Proto taky bez výměny komba za senzorové z E-reva Summita neuděláš (pokud mluvíme o Erevu Brushless). Fakt mám po těch letech s Revem tak nějak potřebu i tohoto skorocrawl druhu pohybu. Doporučil bych Ti nakoukat spoustu videí pro obě auta na youtube a uvidíš, který styl jízdy je Ti sympatičtější.

Revo si asi nechám a doplním ho něčím klidnějším, na technickou jízdu přes překážky. Vede asi pořád Summit, i když jsem chvíli pošilhával i po Axialech (to když jsem narazil na fórum, kde na Traxxas plivali kvůli odcházejícím a drahým dílům a veliké spotřebě). Ale Wraith je zase ztracený při rychlé jízdě v terénu. Pokud to lze nazvat rychlou jízdou. Je zkrátka na něco jiného. Ale kdo ví, když sjedeš videa, třeba Tě tento styl jízdy osloví taky. Nicméně protože tři auta už jsou na mě asi moc, vypadá to u mě na Summit - tímto ocením názory majitelů na onu trvanlivost, ceny ND a výdrž baterie (prý je to hrůza). Litujete někdo, že jse si vybrali Summita? Určitě pomůžete i Swenakovi.
Yopi

#20 Příspěvek od Yopi »

Ale já bych řekl, že se tunit dá. Vlastním už několik let E-maxxe a mám ho celýho v kovu. Možná popřemejšlej i nad ním. Fotky na ukázku nemám, ale tady se můžeš mrknout na stránky s tuningem E-maxxe.
http://clovekvsiti.cz/category/rc-model ... brushless/
http://www.e-maxx.cz/kategorie/tuning/clanky
Ale Revíčko je taky fajn...
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
KarelCuk

#21 Příspěvek od KarelCuk »

No ale on se pta na Summita nebo Revo. Jinak ale souhlasím, tunit se dá výborně a E maxxe mám taky je to výborný auto.
Odpovědět

Zpět na „Auta“