Celé éro je komplet z houby (EPP). Jen nová, větší křidélka jsou vybroušena z depronu. VOP byla komplet překopána. Přilepil jsem obě půlky napevno, vzadu spojil, dolepil a udělal klasickou VOP . A musel jsem odříznout zadní část trupu(Asi 5cm). Nevypadá už to holt jako předloha, ale pro funkčnost holt člověk musí něco objetovat. VOP je v kuse, jinak bych musel dávat další servo a přijímačovky. Rady čeho se vyvarovat??? Stavby takového letadla

-to byl fooor

. Když já si vždycky vymyslím takovou ptákovinu.........Křídlo by bylo zřejmě lepší konstrukční, taková byla konec konců i předloha. Když já jsem holt EPPčkovej. Bejt to konstrukční, tak bych po prvním pokusu a rozmydlení, tak jak se mi to stalo, už do toho znova nešel...
K těm raklamám - ty na e-stánkách holt neovlivním. Je to zadarmo, tak to holt musíme skousnout.......a jen tak mimochodem, když to vložily pod to video , tak tím spíš dělají antireklamu- já bych se sebou taky neletěl

!!!
Přehrávání mi jde OK . Když máte pomalejší připojení k internetu tak je lepší to pauznout , nechat tak 2, 3min. stahovat a pak pustit. Ty videa jsou poměrně velká, tak záleží na rychlosti připojení. Já mám download 5MB tak to neřeším
Na youtube videa vkládat nebudu - zaprvé anglicky umím tam akorát ano,ne
a za druhý na youtube se mi nelíbí výsledná kvalita videí
Popřípadě zkuste přímo na
www.stream.cz uživalel : leguan4 a tam si dejte vyhledat moje videa...

[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]