Tohle plati pro vsechny simulatory. Cisty nicim netknuty profil a od toho zacit.
Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Hlavne, ze v instrukcich je primo napsano, ze si mas vzit cisty profil heliny, zejo 
Tohle plati pro vsechny simulatory. Cisty nicim netknuty profil a od toho zacit.
-
silvestr10
Taky jsem tam dal nový profil, jen jsem tam asi nastavil něco, co jsem neměl, tak to nešlo 
Ahoj, mám dotaz.
Mám phoenix 5ku a chci k němu připojit Turnigy 9XR s frsky DHT, která běží na OpenTx...
Připojení se mi podaří, vysílajdu mi to nechá zkalibrovat a vše se tváří že je ok, ale ten sim pak vůbec nerozeznává pohyby switchů.
Když se kouknu tak vidím, jak se 1-4 ch hejbou dle kniplů ale zbytek nic...
Hledal jsem po netu a našel jsem jen radu vytvořit novej model, změnit protokol na PPMsim 8ch a 22,5ms a 300u... ale nic se nezměnilo. Kniply jdou a switche vůbec... netuší někdo čim by to mohlo být? Tipuju to na nastavení OpenTx, v kterym si nejsem tak jistej...
Předem díky
Mám phoenix 5ku a chci k němu připojit Turnigy 9XR s frsky DHT, která běží na OpenTx...
Připojení se mi podaří, vysílajdu mi to nechá zkalibrovat a vše se tváří že je ok, ale ten sim pak vůbec nerozeznává pohyby switchů.
Když se kouknu tak vidím, jak se 1-4 ch hejbou dle kniplů ale zbytek nic...
Hledal jsem po netu a našel jsem jen radu vytvořit novej model, změnit protokol na PPMsim 8ch a 22,5ms a 300u... ale nic se nezměnilo. Kniply jdou a switche vůbec... netuší někdo čim by to mohlo být? Tipuju to na nastavení OpenTx, v kterym si nejsem tak jistej...
Předem díky
noví profil ti nastavil 1-4 kanál dle kniplů a ty musíš ještě nastavit ostatní kanály aby reagovaly na pokyny od vypínačů ( nastavení vysílačky) 
Už jsem to vyřešil předevčírem a napsal sem řešení, ale zjevně to někdo smáznul...
Přesto díky moc. Bylo to přesně tim. V mixu si musím přidat přepínače... (:
Přesto díky moc. Bylo to přesně tim. V mixu si musím přidat přepínače... (:
nefunkční Phoenix
Po dvou letech bezproblémového používání simulátoru Phoenix se mi objevily při spuštění v několika oknech níže uvedené hlášky a sim nešel spustit:
"Phoenix has encountered an aerros No Window Created"
"Sim renderer create device - no window for attachment"
"Sim aplication: create window -window creation attachment falsed"
Vzhledem k tomu, že sim nešel spustit rozhodl jsem se ho odinstalovat a následně opět z originálního cd nainstalovat.
Bohužel sim již nejde nainstalovat - instalace se kousne.
jedná se o verzi Phoenix V3 s originálním HW klíčem, OS -W8
Při stažení Phoenix V5 z jejich vebových stránek se to chová naprosto stejně.
Prosím o radu co s tím.
"Phoenix has encountered an aerros No Window Created"
"Sim renderer create device - no window for attachment"
"Sim aplication: create window -window creation attachment falsed"
Vzhledem k tomu, že sim nešel spustit rozhodl jsem se ho odinstalovat a následně opět z originálního cd nainstalovat.
Bohužel sim již nejde nainstalovat - instalace se kousne.
jedná se o verzi Phoenix V3 s originálním HW klíčem, OS -W8
Při stažení Phoenix V5 z jejich vebových stránek se to chová naprosto stejně.
Prosím o radu co s tím.
Naposledy upravil(a) zdenek282 dne čtv 19.03.2015 15:03, celkem upraveno 2 x.
- JosefSvejk
O jakou verzi SW jde? Jaký máš OS? Je to originál verze i s HW klíčem?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jestli se Phoenixu 3 dají nějak přidávat letadla? Popřípadě kde jsou ke stažení, mám Zlína Z50 a ten tam třeba není tak jestli někde hledat nebo jen najít v seznamu podobný model. Děkuji za odpověď.
Chtěl bych se zeptat jestli se Phoenixu 3 dají nějak přidávat letadla? Popřípadě kde jsou ke stažení, mám Zlína Z50 a ten tam třeba není tak jestli někde hledat nebo jen najít v seznamu podobný model. Děkuji za odpověď.
Pokud máš originální Phoenix, tak především můžeš aktualizovat z verze 3 na nejnovější verzi 5. Je to tady v tom vláknu popsané jak na to, taky jsem to absolvoval. No a nové modely mě to teda pokud jsou při každém spuštění nabídne ke stažení, takže mám vše co tam momentálně jde.
Jestli tam je tvé letadlo ted momentálně nevím.
Jestli tam je tvé letadlo ted momentálně nevím.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
- JosefSvejk
Najdi něco podobného, netrap se přesným typem. Simulátor je dobrý na naučení základních návyků, nikdy nebude chování úplně stejné jako v reálu.
Instalace Phoenix z DVD
Zkoušel jsem nainstalovat Phoenix 2.5 z orig.DVD.Instalace proběhla úspěšně ale pokud ho chci spustit objevi se ,,No Window Created '' a Phoenix has encountered an error sim Renderer create Device- no window for attachment.Může někdo poradit co stím?Děkuji
- JosefSvejk
Re: Instalace Phoenix z DVD
Máš při tom spouštění připojený originál převodník?
Ano je tam original HW klič.
Napadají mě dva možné důvody, ale jsou to jen hypotézy:
1) Chybějící DirectX.
2) Příliš stará verze Phoenixu na příliš nové Windows. To by mohl pomoci režim kompatibility nebo spustit v režimu správce.
Jinak já mám novější verzi, asi trojku. Ta funguje na mých Vistách a lze jí upgradovat až na poslední verzi (pět něco).
Teoreticky bych mohl vytvořit image a někam ti to uploadnout. Akorát si nejsem jist, jestli neporuším autorská práva. Vzhledem k HW klíči by s tím snad nemusel být problém.
1) Chybějící DirectX.
2) Příliš stará verze Phoenixu na příliš nové Windows. To by mohl pomoci režim kompatibility nebo spustit v režimu správce.
Jinak já mám novější verzi, asi trojku. Ta funguje na mých Vistách a lze jí upgradovat až na poslední verzi (pět něco).
Teoreticky bych mohl vytvořit image a někam ti to uploadnout. Akorát si nejsem jist, jestli neporuším autorská práva. Vzhledem k HW klíči by s tím snad nemusel být problém.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to třeba tady http://ulozto.cz/xeZKk3b/rc-phoenix-3-simulator-zip