RooSooL píše:Jasný. Je to velmi zajimave. Když jsem hledal nějakou hračku cca do 6 000,- tak každej psal, to radši něco za 10 postav a ve chvili kdy zacnu přemýšlet o tom, tak je to najednou 30? Tak nevim teda. Všechno co píšete, dava samozřejmě smysl, ale sakra. Z 6 na 10 a pak rovnou na 30? Trochu zvracene ne?
To není zvrácené, to je realita. Psal jsem ti to hned v tom úvodním vlákně. Musíš se rozhodnout, zda dětskou hračku za pár šušňů, nebo něco co bude fungovat. To druhé je výrazně dražší. Jenže věci se neposuzují cenou, ale poměrem výkon/cena. A zmetek je drahý i zadarmo...
Prober si co od toho čekáš a kolik jsi ochoten do toho dát. Pak se rozhodni co dál. To za tebe nikdo neudělá. Třeba zjistíš že za ty prachy si užiješ více třeba ve formě lyžování nebo rybaření. To je na tobě.
Jen se proboha nevracej k původní myšlence "dám do toho pár stovek, zjistit jestli mne to chytne". To je špatně. Vyhodíš prachy a nezjistíš nic. Což je ostatně záměr výrobců a prodejců, kteří vnucují drahé a nefunkční věci za "levný peníz".