Tsisters píše:to:Rikky777
nastav si tam
EXP + treba 20% a uvidis bud pridas nebo uberes
D/V100%
Díkes, zkusím to a testnu v simulátoru
nastav si tam
D/V100%
nastav si tam
D/V100%
Bozha píše:O tom žádná, Wale, akorát to je na měsíc čekání a holt no-name, reklamace nic moc a tak dál. Nezatracuju je, ale když z BG tak spíš tyhle: http://www.banggood.com/Tarot-450-Parts ... 31615.html
Rikky777 píše:
Už jsem na to asik přišel, v pravo lze přidat procenta.... a kolik je tak ideální?
keanu77 píše:
To asi záleží na každém. Asi bych to zase moc nepřeháněl. Já si to nechám tak na těch 10-15%. Už i to jde na simulaci dost poznat. Akorád to musím v simulátoru přepnout ručně. Když přepnu páčku na vysílači tak to nic nedělá..
Rikky777 píše:Po visení jsem přistál a ztáhl jsem úplně dolů plyn, najednou se vrtulník rozkmital a samozřejmě jsem zaryl listím do země a bylo vymalováno.
Rikky777 píše:Taky se mi to stalo s tou baterkou, je to tak trošku na prd, ale podruhé jsem dal baterku dál od motorku a pak už to bylo dobré.
Z čeho jsi to uplácal ten kříž?
keanu77 píše:
Jenom dvě duralové trubky průměr 6mm s dírou 4mm.takže to není až tak těžké. Délka každé tyče je 60cm a na koncích jsou míčky na stolní tenis. Uprostřed jsem trochu tyčky na lisu zmáčkl, takže jsou tam rovné plošky, uprostřed jsem vyvrtal dírku a dal jsem tam škoubek. Lyžiny jsem připevnil pomocí elektrikářských pásekS tou baterkou budu muset taky něco vymyslet. Nějak to oddělit ať už se to nestane.. A dál s tím třepáním při vzletu - to se mi párkrát stalo. Pak jsem ale trošku povolil obě vrtule - byly asi dost dotáhlé - a už se mi to zdá lepší...
Rikky777 píše:
No s těmi pingpongovými míčky jsem taky uvažoval. Něco zkusím taky vytvořit, už mám docela strach, nejde ani tak o létání, jak už jsem ve vzduchu je to dobré, ale jak mám přistát tak vždycky nějaký průser. Prostě nevím.... zkusím ten kříž a nebudu se snažit rychle stáhnout plyn, prostě ho položím a pomalu budu ubírat. Ale je to fakt divné, že když už sedí na zemi že ho ten rychle ubraný plyn dokáže tak roztřepat. Já mám listy povolené hodně. Ještě zkusím povolit trošku listy ocasního rotoru.
keanu77 píše:
Možná by pomohlo při přistání použít tlačítko TH HOLD. Psal mi jeden kluk co létá, že to přistání je daleko hladčí. I v simulaci to je dost poznat. Když ubereš plyn, tak to s tím vrtulníkem jak kdyby bouchne do země. Ale když si třeba 20-30 cm nad zemí, a dáš ten th hold, tak to jde pěkně dolů. Ale prý to vyžaduje nějaké zkušenosti.. Musíš se poradit s nekým zkušenějším. Ale to co ti to dělá při přistání je docela divné, když ti to dřív nedělalo..