náhradní páčka trimu DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: náhradní páčka trimu DX6i

#91 Příspěvek od jyrry »

vbalko píše:...

Jak to vůbec dopadlo, ty zástavbové zkoušky?
jyrry.webnode.cz
vbalko

#92 Příspěvek od vbalko »

Nepsal jsem to tady? Mám tam nahozeny 1 od tebe frezovany a jeden od Horu tisknuty. Obě sedí v pohode. Jenomže DX6i leží v kufri jako záloha. Používám taranis.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od František Koudelka »

Vim o jednom cloveku co ma DX6i ale jeste v zaruce, zatim sem se neptal zda by mi ji pujcil na vyzkouseni
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
vbalko

#94 Příspěvek od vbalko »

Pokud si z prg tak ti ji půjčím. Co s ní potřebuješ?
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od František Koudelka »

Chtel sem ji jen abych tam mohl zkusit trim hned po obrobeni a pripadne doladit rozmery. I tak pokud to treba nekdo casem bude chtit, tak bych rad mel aspon tu cast kam trim prijde, abych mohl kazdy vyzkouset, nerad bych to nekomu poslal a pak mu to tam neslo. Do Prahy mam daleko, ale diky.

Jeste by se mi hodil jeden rozmer a to delka osicky. Tloustka trimu jako takoveho je teh 3.5mm ale jeste potrebuju vedet jak dlouha osicka v nem bude nalisovana. Na tom origo trimu to pujde zmerit, bude to vlastne sirka pres tu osicku. Jinak tam jeste na fotce vidim nejaky odskok, nevim jak moc je dulezity, ale ten uz by se dal resit nejakyma podlozkama, aby trim nebehal ze strany na stranu.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od František Koudelka »

Mam na to hotovej program :) Jinak sem koukal treba tady

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SaSD0vmT79k[/youtube]

v case asi 1:30 to ma rozdelany, sice meni mikrospinac, ale to me nevadi, aspon vim jak to zhruba vypada, kdyby jste nekdo mel tu desticku s mikrospinacema a k ni pak tu plastovou cast do ktere se vsadi packa trimu a idealne i tu originalni packu trimu, tak mam zajem, za nejakou odpovidajici cenu. Idealne z nejakeho nefunkcniho vysilace. Mikrospinace nemusi byt elektricky funkcni, jde mi o mechnickou zkousku namontovani noveho hlinikoveho trimu. Kdyz uz se s tim delam tak bych rad aby to trochu vypadalo a neni nad to kdyz to clovek muze hned po vyfrezovani zkusit namontovat a odladit.

Dalsi vec, klidne pripravim i to rolovaci kolecko, takze jestli nekdo mate nefunkcni vysilac, koupim i to, zase nejakou cast do ktere to pak pujde vyzkouset.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“