graup15 píše:...Tak vezmu jeden po druhém a metodou..nalep na plášť motoru závažíčko a testni...se pokusím o co nejlepší výsledek...
Zkus místo nalepování závažíček toto:
Motor si rozděl na segmenty (např. 9 segmentů, pokud máš 3 žebra na rotoru, nebo 8 či 12 segmentů, pokud máš 4 žebra) - využij žeber na rotoru jako vodítko pro rozvržení segmentů, u jednoho si označ č.1, pak třeba dva mezi žebrem (to bude č.2 a č.3) atd. Např. po směru hodinových ručiček. Udělej si značku fixem (stačí to č.1 ), pak budeš muset ručně dopočítávat 1., 2., 3., 4., ...), nebo si označ a očísluj všechny, jak chceš.
Pak na motor místo závažíčka utáhni zdrhovací pásku. Zámek pásky je závažíčko.
No a pak posouvej tu pásku po jednotlivých segmentech, vždy změř vibrace a zapiš si hodnotu.
Krásně uvidíš, který segment bude mít nejmenší vibrace (sousední budou taky menší), a tím určíš na kterém místě je třeba přidat závaží. Jeho velikost pak určíš další sadou měření (zvětšuješ a zmenšuješ závaží a měříš.
Já dokonce místo závažíčka (lepicí pásky) ve finále odbrušoval hliníkové tělo na protilehlé straně jehlovým pilníkem. Odbrušoval jsem, vibrace stále klesaly, a jakmile začaly zase růst, tak jsem na protilehlé straně lehce pohladil rotor pilníkem, zase změřil a bylo to. Vím že to mám dokonale vyvážené (v rámci mých možností) a že se mi nemůže odlepit páska, která by tvořila závaží.
Měřil jsem aplikací v mobilu iVibrometer, funguje opravdu super. Dobrá metoda by bylo využít měření vibrací přímo v řídicí jednotce.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz