Zdar všem, vlastním vysílač Devo 7 a potřebuji provést upgrade firmware na verzi "DEVO-7 Fw v0.5A.bin" ale nedaří se. Mám vše,vysílačku,redukci UP02,UP02 Program Upgrade. Firmware do vysílačky nahraju v pohodě, ale, po ukončení a odpojení z vysílačky je na displeji vysílačky "SOFT ERROR". Prostě vůbec nenaběhne. Pokud použiji firmware "DEVO-7 Fw v0.5B.bin" ,je vše O.K. (Rozdíl ve firmware je písmeno"A" a "B"). "A" má vysílací výkon nastaven na 100mW, "B" jen 10mW. Devo 7 má max výkon 100mW, což by mělo jít. Nemá někdo nápad co s tím? Zkusil bych verzi firmwaru "DEVO-7 Fw v0.3A.bin", nemá někdo?
K
Devo 7 upgrade
Re: Devo 7 upgrade
Zdravím, přesně na Tvou otázku Ti neodpovím, protože jsem FW neupgradoval (mám Devo 6), ale existuje úplně jný FW s názvem Deviation - zkus to vygooglovat, třeba by to bylo zajímavé a třeba by to nedělalo potíže. Ale zkušenosti s tím nemám, jen o upgrade na Deviation uvažuju, protože pak je možné vysílač Devo používat i s přijímači (spíš řídícími jednotkami) jiných výrobců.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Re: Devo 7 upgrade
Tak jsem zatím nepochodil ani u Deviation. Díky za odkaz a nasměrování. Nemá někdo verzi firmwaru "DEVO-7 Fw v0.3A.bin" ?