Vysílač JR-PROPO XG8 Zkusenosti??
Re: Vysílač JR-PROPO XG8 Zkusenosti??
XG8 mam už 2 roky,lítám heliny a občas elektrovětroně,a můžu jen doporučit.Telemetrii nepoužívám,protože jsem se nedokopal k nákupu čidel.Vysílač má za sebou už asi 2 updaty bez jakýchkoliv koplikací(XBUS jsem ještě nezkoušel.).Hlavně se mi líbí "bezpečnostní" funkce.Zapnout rádio,třeba s přepínačen v poloze IDLE 1 prostě nejde,stejně tak neodstartuju v s omylem nastaveným jiným modelem.
Trochu mínus je že fullrange příjímače nejdou provozovat bez zapojených satelitů.
Trochu mínus je že fullrange příjímače nejdou provozovat bez zapojených satelitů.
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
ReznicMi píše:Teď prej se nemaj instalovat aktualizace. prej ta poslední co se týče xBus způsobuje zamrznutí vysílače a musíš to poslat do japonska....Jáááj ... no stane se....Prej to má bejt v lednu opravený.
Z akeho zdroja je info?
Naposledy upravil(a) mac dne ned 25.01.2015 21:21, celkem upraveno 1 x.
Elcobre2 píše:Vysílač má za sebou už asi 2 updaty bez jakýchkoliv koplikací..
XG8 som updatoval niekolko krat, rovnako ako XG11,XG14 aj XG6. Vsetko bez problemov.
Vsetky fullrange prijimace co som mal /resp. vsetky co sa vyrabaju/ sa daju pouzivat aj bez pripojenej
telemetrickej anteny /satelitu/. Nutna je pri parovani. Najnovsi 712BX - 7ch+Xbus Rx vysiela telemetriu sam.
mac píše:Z akeho zdroja je info?
Informaci mi poslali krillové na email. Bylo to v listopadu a v lednu měla vyjít oprava.
mac píše:Uz v decembri - ver.17
http://jrpropo.co.jp/english/dl/details.php?hen=d0370&db_flg=eng_dl
zkoušel jsi ji?
Nie, nemam xg8, ale tato verzia je ok, info od Mooney Takamura, jr propo.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Kua, ty komunikujes s Takamurom a ja ze preco nechodis na brifingy...mac píše:Nie, nemam xg8, ale tato verzia je ok, info od Mooney Takamura, jr propo.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- velkomgeorge
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
Potřebuji udělat úplně první update XG 8, ale vůbec se mi to nedaří.Použil jsem SDHC kartu C4, takže stejné parametry jako origo a nic.
Zkopírované modely na kartě mi to ve vysílačce ukazuje, ale když chci dle návodu spustit aktualizaci-to jest podržením tlačítka
dole vlevo Function a zároveň spuštěním hlavního vypínače,tak se nic neděje- objeví se pouze aktuální model.
Nový software mám zkopírovaný na kartě snad dobře, jedna složka -Jr- modely a druhá- VERUP XG8 0001-0017 s podsložkami v PDF JRVERUP /RESTRUCT/REWRITE
Zkoušel jsem i různá formátování karty- FATsystém.
Prosím ,může mi někdo pomoci, potřebuji nutně aktualizovat,protože budu pořizovat XBus komponenty.
Díky Jirka
Potřebuji udělat úplně první update XG 8, ale vůbec se mi to nedaří.Použil jsem SDHC kartu C4, takže stejné parametry jako origo a nic.
Zkopírované modely na kartě mi to ve vysílačce ukazuje, ale když chci dle návodu spustit aktualizaci-to jest podržením tlačítka
dole vlevo Function a zároveň spuštěním hlavního vypínače,tak se nic neděje- objeví se pouze aktuální model.
Nový software mám zkopírovaný na kartě snad dobře, jedna složka -Jr- modely a druhá- VERUP XG8 0001-0017 s podsložkami v PDF JRVERUP /RESTRUCT/REWRITE
Prosím ,může mi někdo pomoci, potřebuji nutně aktualizovat,protože budu pořizovat XBus komponenty.
Díky Jirka
velkomgeorge píše:Zdravím,
Díky Jirka
Správná struktura pro úspěšný update na SD kartě je JR/VERUP/. Složka VERUP musí obsahovat jeden nebo více souborů s příponou JRD(pro verzi 00017 to jsou JRVERUP.JRD, RECTRUCT.JRD a REWRITE.JRD). Pokud mají složky jinou strukturu či jména tak to systém ignoruje. Což bude nejspíše váš případ.
jwolf
wolf
- velkomgeorge
- Kontaktovat uživatele:
jwolf píše:
Správná struktura pro úspěšný update na SD kartě je JR/VERUP/. Složka VERUP musí obsahovat jeden nebo více souborů s příponou JRD(pro verzi 00017 to jsou JRVERUP.JRD, RECTRUCT.JRD a REWRITE.JRD). Pokud mají složky jinou strukturu či jména tak to systém ignoruje. Což bude nejspíše váš případ.
jwolf
Přesně tak to mám na kartě a nic se neděje, když chci zahájit aktualizaci.
Tak nevím co dělám špatně
Tak pokud je na SD kartě vše OK, tak může být chyba v samotném vysílači. Jinak mě napadají už jen dvě možnosti jak to ověřit.
1. Zkusit update na některou starší verzi, třeba jen o verzi výše než máte teď (jenom z principu)
2. Vyzkoušet SD kartu v jiném vysílači a nebo dát SD kartu z jiné XG8, kde ověřeně funguje do toho vašeho.
Nic jiného mě nenapadá. Tak by se poznalo v čem je chyba.
jwolf
1. Zkusit update na některou starší verzi, třeba jen o verzi výše než máte teď (jenom z principu)
2. Vyzkoušet SD kartu v jiném vysílači a nebo dát SD kartu z jiné XG8, kde ověřeně funguje do toho vašeho.
Nic jiného mě nenapadá. Tak by se poznalo v čem je chyba.
jwolf
wolf
Jen vařím z vody, ale nemusí být rádio připojené k nabíječce?
Nezkoušel jsi použít klasickou SD kartu namísto SDHC?
Nezkoušel jsi použít klasickou SD kartu namísto SDHC?
- velkomgeorge
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip, ale rádio nemá být připojeno k nabíječce a co se týče karet ,tak jsem zkoušel i SD.
Starší verzi aktualizace jsem také zkoušel a nic.
Budu asi muset sehnat někoho kdo má taky XG8 a osobně to nějak prověřit...
Starší verzi aktualizace jsem také zkoušel a nic.
Budu asi muset sehnat někoho kdo má taky XG8 a osobně to nějak prověřit...