no je to konečně modelařinamiro5 píše:Teda chlapi když kouknu na první stránku vlákna a na poslední příspěvky jsem nějak volajako zmetěný jestli jde o to samé nebo už jste v kategorii projektyje to zajímavý vývoj modelu.
Každej kus originál
no je to konečně modelařinamiro5 píše:Teda chlapi když kouknu na první stránku vlákna a na poslední příspěvky jsem nějak volajako zmetěný jestli jde o to samé nebo už jste v kategorii projektyje to zajímavý vývoj modelu.
RadekCe píše:Tak jsem to venku zalítnul, letově na chlup jako s origo rámem (pouze při flipech šlo poznat, že to je trochu těžší), ale letový čas nic moc - už po 2min regl začal omezovat výkon a lítal jsem tak 3min celkem a to jen osmičky a pár flipů.
Mám za to, že kromě těch 6g navíc (s 3D vrtulema 8g) má na to vliv i nekrytá baterka, která v té zimě a navíc za letu rychle zchladne - jinak si to nedovedu vysvětlit?
RadekCe píše:Už jsem uvažoval, že prohodím aku s řídící deskou a reglem, ale musel bych to celé překopat ...
No něco zase vymyslím ...
RadekCe píše:nově tloušťka hlavního rámu 2.5mm a váha -7g (min.)
vylizplech píše:Tak jsem byl dnes poprvé vyzkoušet Blade 200 QX, koupenou od prochyho s rakonheli rámem a letově se mi to moc líbí. První 2 režimy mi nic neříkají, až ten 3 je to pravé ořechové. Flipy bez nějakého viditelného propadání, výkon opravdu velký, jedna věc mě zaráží, že tak mezi 2 až 3 minutou příjde značný pokles ve výkonu, lítat se s tím stále dá, ale při větším přidání plynu se tomu už nějak nechce stoupat, přitom baterie mi ukazuje 3,85V na článek. Dělá vám to taky tak? Zatím si ještě netroufám na ten 3D režim. Pochopil jsem to dobře, že pokud budu chtít lítat ten 3D režim, tak to musím znovu spárovat a při tom držet směrovku do leva? Díky Miloš.
jo přesně jsem ti to nechal na základní letové režimy do 3d se dostaneš když budeš při bindování držet směrovku vlevo a co se týká doby letu tak je to bohužel tak ale až bude teplejš tak to bude trošku lepší tam fakt záleží na stylu letu ve 3d jsou ty baterky vařicívylizplech píše:Dělá vám to taky tak? Zatím si ještě netroufám na ten 3D režim. Pochopil jsem to dobře, že pokud budu chtít lítat ten 3D režim, tak to musím znovu spárovat a při tom držet směrovku do leva? Díky Miloš.
RadekCe píše:Ale opravdu pozor na práci s plynem
RadekCe píše:Ano, po necelých 2min to regly omezují a už s tím moc nejde stoupat... ještě pak musím vyzkoušet, jestli to omezují tam moc i v tom 3D mode.
RadekCe píše:Tak se mi to naposledy nezdálo - v 3D režimu regly výkon motorů nijak neomezují a lítá to na max. co dá baterka
foto č.3xxkarlosxx píše:...Až sestavím hodím sem foto obou vedle sebe...