Koptéra je jen pro mužský a děti? A co druhé pohlaví?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Koptéra je jen pro mužský a děti? A co druhé pohlaví?
Nějak postrádám tu opačnou část pohlaví. Ani v žádném videu na YouTube se nevyskytuje žádná žena, která by létala s koptérou..
Chci s tím začít - kvůli profesi - potřebuji točit videa, ale trochu mám obavu, že budou všichni divně koukat.
Tak sakra ženský - kde jste ????? Nebo budu rarita????
Chci s tím začít - kvůli profesi - potřebuji točit videa, ale trochu mám obavu, že budou všichni divně koukat.
Re: Koptéra je jen pro mužský a děti ... A co druhé pohlaví
Nasťa píše:Nějak postrádám tu opačnou část pohlaví. Ani v žádném videu na YouTube se nevyskytuje žádná žena, která by létala s koptérou..
Určitě ne. Někde jsem narazil na jednu, co postavila pěkný éro
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
Rarita pravděpodobně budeš. Moc žen s modely nelétá.
Jinak přečti si legislativu o natáčení a následném komerčním použití videií.
Jinak přečti si legislativu o natáčení a následném komerčním použití videií.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
Děkuji za informaci, videa točím klasicky v rámci své profese, vše toto vím, zveřeňuji a dodržuji autorská práva. Jedná se mi se touto formou dostat na vyšší level, koptéra dává nové možnosti. Nejde mi o to si hrát, jde mi o videa - i když, už se na to létání také strašně těším.
- gardenroute
Zde ani tak nejde o autorská práva, jak se domníváš, ale o letecké práce, a to bohužel v tuto dobu vůbec není legrace, psal jsem Ti v tom druhém vlákně..
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- MarthiR
Myslím že nadpis máte špatně , nejenom pro muže a děti ale RC je pro všechny čili i ženy!
Jediné co tak ženských je mín
Jediné co tak ženských je mín
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Fandím jakékoliv ženě, slečně, paní, která vezme vysílač do ruky a létá... s čímkoliv!
Proto Nastě velmi fandím a neboj se, že na tebe bude mužské okolí možná koukat divně. Já chci například mojí ženu taky naučil létat a mám celkem štěstí, že k tomu projevila prozatím alespoň zájem!
Trochu z jiného soudku:
Jsem motorkář (bohužel momentálně bez pořádné motorky) a před nějakými 15ti lety byly holky na motorce k vidění jen jako baťůžek/spolujezdkyně. Velmi, velmi vyjímečně seděla holka na své motorce, kterou řídila a když už tak většinou na motorce malého obsahu. Ale toto všechno se postupem času vyvíjelo a dnes na motorkářském srazu či vyjížďce je spousta holek co řídí svoji mašinu a rozhodně nezůstaly u malých objemů. Už se nebojí osedlat i plnokrevný silný stroj a některé začínají být rovnocenné i lepší řidičky leckterých chlapů. A už se na ně vůbec nekouká jako na něco vyjímečného, nebo že by ženy na motorky nepatřily...
Proto Nastě velmi fandím a neboj se, že na tebe bude mužské okolí možná koukat divně. Já chci například mojí ženu taky naučil létat a mám celkem štěstí, že k tomu projevila prozatím alespoň zájem!
Trochu z jiného soudku:
Jsem motorkář (bohužel momentálně bez pořádné motorky) a před nějakými 15ti lety byly holky na motorce k vidění jen jako baťůžek/spolujezdkyně. Velmi, velmi vyjímečně seděla holka na své motorce, kterou řídila a když už tak většinou na motorce malého obsahu. Ale toto všechno se postupem času vyvíjelo a dnes na motorkářském srazu či vyjížďce je spousta holek co řídí svoji mašinu a rozhodně nezůstaly u malých objemů. Už se nebojí osedlat i plnokrevný silný stroj a některé začínají být rovnocenné i lepší řidičky leckterých chlapů. A už se na ně vůbec nekouká jako na něco vyjímečného, nebo že by ženy na motorky nepatřily...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
REX píše:Fandím jakékoliv ženě, slečně, paní, která vezme vysílač do ruky a létá... s čímkoliv!
Trochu z jiného soudku:
Souhlasím a navíc ženské na motorce jsou sexy...
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
PEO: velmi sexy 
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se tím živiíš tak by možná stálo za úvahu registrovat se na UCL.
Jinak pokuty za porušování předpisů o leteckých pracích můžou jít do milionů. Takže opravdu bacha na to.
Pro tebe je asi nejsnažší cesta podat dotaz na UCL a případně si domluvit schůzku.
Jinak pokuty za porušování předpisů o leteckých pracích můžou jít do milionů. Takže opravdu bacha na to.
Pro tebe je asi nejsnažší cesta podat dotaz na UCL a případně si domluvit schůzku.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
Nasťa píše:Nějak postrádám tu opačnou část pohlaví. Ani v žádném videu na YouTube se nevyskytuje žádná žena, která by létala s koptérou..
Jestli by se to nemělo nařídit nějakým zákonem, s kopterama musí lítat minimálně 50%žen.
Prostě baby mají jiné zájmy a priority.
Ale vyjímky se mezi nima taky najdou, ale málo.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
- MarthiR
Z kopterou sem teda jeste zenskou nevidel
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
MarthiR píše:Z kopterou sem teda jeste zenskou nevidel
Děvčata nepodceňovat, pokud takto zvládají helinu, tak kopteru řídit bude pro ně hračka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xooni5CM_DQ[/youtube]
DJI NAZA F-550, YAK 54 CARBON-Z, HOTLINER RAY, QAV250 NAZE32acro
jyrry píše:
O babičkách jsem ale nepsal
Ale i ta co je za řidítky by byla jenom radost potkat na mašině!