Peta1191 píše:DJI NAZA je pouze hardware a o její ne/spolehlivosti se vedou debaty všude možně. Takže nevím, zda tvůj argument má nějaký význam...
To jsi vedle, NAZA je hardware s firmwarem (tj. ten soft), který má implementované letové algoritmy a kompletní model stabilizace letu. Takže ten "
můj argument" má v tomto kontextu samozřejmě zcela zásadní smysl. NAZA bez svého software by byla pouze hromadou lehce napodobitelného šrotu
Nevím jaké máš ty zkušenosti s tou její "
ne/spolehlivostí" (jak sám uvádíš

), ale pokud se omezují pouze na ty debaty, tak se i tak divím Tvému zájmu o ní, proč tedy nejdeš do něčeho dle Tebe spolehlivějšího? Já s ní mám osobní zkušenost z 2-letého létání. Žádný zásadní problém.
Nijak jsem nerozporoval snahy si vylepšit Lite verzi, pouze jsem upozorňoval na to, že se jedná o řídící jednotku multirotorového letadla (ač z oblasti hobby), na které jsou kladeny ty nejvyšší nároky spolehlivosti (bohužel to nelétá aerodynamicky), a to mě nejde dohromady se zcela čerstvým komunitním a zatím ne zcela prověřeným "projektem" hacku té Lite verze...